Uraz Kaygılaroğlu’ndan Berrak Tüzünataç’a ilan-ı aşk

featured

Son olarak ‘Sefirin Kızı’ dizisinde Gediz karakterini canlandıran oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun, aradığı aşkı nihayet bulduğu iddia edildi. Uraz Kaygılaroğlu’nun adı son zamanlarda Berrak Tüzünataç ile anıldı.

İki ünlü ismin beraberliği söylenmiş ancak bir kanıt ortaya çıkmamıştı. Ve nihayet aşklarını ilan ettiler.

Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından “Uyanmam” adlı şarkıyı paylaştı ve Berrak Tüzünataç’ı etiketledi. Şarkının sözleri ise şöyle; “Bir düş gördüm, sen ben vardık, gamsız bomboş hovardaydık. Telaş korku, bilen yoktu.. Sevişmek tek derdimiz oldu..”

Uraz Kaygılaroğlu’nun bu hareketi sosyal medyada ‘ilan-ı aşk’ olarak algılandı. Kaygılaroğlu geçtiğimiz senelerde Melis İşiten ile ayrılmış ve adı pek çok kez farklı isimlerle anılmıştı.

Ünlü oyuncunun kısa bir süre önce menajer Gamze Okutucu ile aşk yaşadığı da öne sürülmüştü. Ada adında bir kızı olan Uraz Kaygılaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım kafaları karıştırmıştı. Oyuncu, gazetecilerin konu hakkındaki sorularına, “Yok be ağabey, gözünü seveyim” yanıtını vererek, aşk haberlerini yalanlamıştı.

Eski eşten gönderme

Ayrıldıktan sonra eski eşi ile dostluğunu sürdüren Melis İşiten, Kaygılaroğlu’nun paylaşımının ardından manidar bir göndermede bulunmuştu. 28 yaşındaki İşiten, aynı gün Twitter hesabından, “Bugün hissettiklerini unutma. Unutma sana hissettirilenleri… 12.01.2021” ifadelerini paylaşmıştı.

Eski eşler, son olarak kızları Ada’nın 4. yaş gününde ve yılbaşında bir araya gelmişti. İkili, birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir