Ünlüler şişirdikleri balonu patlattı! Ekrem İmamoğlu’na ateş püskürdüler…

CHP’li Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turunda yaşananlar konuşulmaya devam ediyor... Özellikle tur esnasında yanında olan gazetecilerden Nagehan Alçı gündem oldu. Daha önce Ekrem İmamoğlu'na destek veren pek çok isim tepkilerini ortaya koydu.

featured

İstanbul’u 3 yıldır kötü yöneten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sürekli destekleyen ünlü sanatçılar, bu kez büyük tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkan Ekrem İmamoğlu, İETT’nin VIP otobüsünde gazetecilerle poz vermişti. Geziye katılanlar üzerinden büyük eleştiri alan Ekrem İmamoğlu, “Vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil” diye karşılık verdi. Bunun üzerine aralarında Fazıl Say, Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz, Haluk Levent gibi isimlerin bulunduğu ünlü sanatçılar ateş püskürdü.

İmamoğlu’nun Karadeniz turunda yaşananlar konuşulmaya devam ediyor… Özellikle tur sırasında yanında bulunan gazetecilerden Nagehan Alçı gündem oldu.

Daha önce İmamoğlu’na destek veren pek çok isim tepkilerini ortaya koydu.

İstanbul’u 3 yıldır kötü yöneten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sürekli destekleyen ünlü sanatçılar, bu kez büyük tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkan İmamoğlu, İETT’nin VIP otobüsünde gazetecilerle poz vermişti. Geziye katılanlar üzerinden büyük eleştiri alan İmamoğlu, “Vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil” diye karşılık verdi. Bunun üzerine ünlü sanatçılar ateş püskürdü.

ŞAHAN GÖKBAKAR

“Konuştukça daha da kötüye gidiyor her şey… Fazla pohpohun yol açtığı kibir ve durum körlüğü.”

FAZIL SAY

“Gönlümün en uzağında bile yeri olmayan birisiyle poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Ekrem İmamoğlu şimdi ne olacak?”

GÖKHAN ÖZOĞUZ

“Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben bu otobüsten inerim arkadaş.”

NİLGÜN BELGÜN

“Vız ve tırıs olmadı. Herhalde asabı bozuk.”

AYLİN ASLIM

“Hata yapmış olabiliriz demek varken böyle bir açıklama yapılıyor. Umurunuzda değiliz öyle mi?”

HALUK LEVENT

“Rezalet.”

HAYKO CEPKİN

“Kimse şu fotoğrafı görmek için o meydanları doldurmadı. Alınan ahlar zor onarılır.”

ÖYKÜ SERTER

“Keyfiniz yerindeymiş, daim olsun İmamoğlu. Bu sizin geziniz, bizimki başka…”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir