Ünlü rapçi Killa Hakan yoğun bakıma kaldırıldı

Türk rap müziği denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Killa Hakan yoğun bakıma kaldırıldı. Ünlü rapçi Massaka durumunu açıkladı. Ünlü rapçi Killa Hakan'ın son paylaşımı yürek burktu: "Kendimle uğraşıyorum... "

featured

Türk rap müziği denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Killa Hakan yoğun bakıma kaldırıldı. Ünlü rapçi Massaka son durumunu açıkladı.

KİLLA HAKAN DURMUŞ KİMDİR?

3 Mart 1973 doğumlu olan Hakan Durmuş ya da bilinen adıyla Killa Hakan’ın ailesi 1960’lı yıllarda işçi olarak Trabzon’dan Almanya’ya göç etmiştir, aslen Tokatlıdır. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir. A Milli Takımı’nda çok başarılı olmuştur ve madalyaları vardır.

Killa Hakan, Almanya Kreuzberg’de doğup, büyümüş ve okumuştur. Getto hayat yaşayan Hakan, sokaklarla erken yaşta tanışmış ve genç yaşında hapse girmiştir. Cezaevi yıllarında sürekli sözler yazmıştır.

Avrupa’da Türkçe rap albümlerini satmayı ve Türkçe dilini Avrupa’ya tanıtmayı amaçlamıştır. Killa Hakan Almanya’da Workshop’lar vererek Rap müziği ile hayata tutunmayı öğrencilerine öğretmektedir.

Bir ilki başaran Killa Hakan, MTV Almanya kanalında 15 hafta boyunca Top 10 listesinde kalarak kırılmayan tüm zincirleri kırmıştır. Şarkılarında devamlı söylediği “36” sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City’nin posta kodu numarasıdır. Killa Hakan, aynı zamanda 36 Boys Çetesi’nin en eski üyelerinden biridir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir