Bolu’da Umutcan İlter’in katlettiği Selcan Dönmezler’in ‘Artık yeter!’ isyanı

Bolu'da, 25 yaşındaki Umutcan İlter'in, önceki gün 24 yaşındaki Selcan Dönmezler'i sokak ortasında öldürüp intihar ettiği olayın detaylarına SABAH ulaştı. Genç kızın öldürülmeden önce katiline 'Artık yeter' dediği ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

featured

Bolu’da dün Umutcan İlter dehşeti yaşandı. Kız arkadaşı Selcan Dönmezler’i öldürüp intihar eden İlter’de hayatını kaybetti.

thumbnail
Umutcan İlter Bolu'da dehşet saçtı
Umutcan İlter, Bolu’da dehşet saçtı! Sevcan Dönmezer’i silahla vurup intihar etti.

Bolu Mengenli olan ancak ailesi Antalya’da yaşayan Selcan Dönmezler, üniversite eğitimini de memleketindeki İzzet Baysal Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Bu dönemde, bir süre arkadaşlık yaptığı aynı üniversitede okuyan Umutcan İlter ile aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle 6 ay önce ayrıldı.

Okulunun ardından Antalya’ya dönen Selcan Dönmezler, özel bir kreşte bir süre anaokulu öğretmenliği yaptı. Ardından baba mesleği aşçılığa geçip, bir otelde çalışmaya başladı. Baba mesleği aşçılığı da çok seven Selcan, yakınlarına “Öğretmenlik daha ağır basıyor. Öğrencilerime bir ömür öğretmenlik yapmak istiyorum” demişti.

GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI

Birkaç gün önce ise 10 ay önce ölen babaannesinin mevlidi için, anne ve babasıyla birlikte Mengen’in Mamatlar köyüne geldi. Genç kızın Bolu‘ya geldiğini öğrenen Umutcan İlter, Pazar günü arayıp “Gel konuşalım” dedi.

Alpagut Mahallesi’ndeki Zerdali Sokak’ta buluşan ikiliden Umutcan İlter, barışmak istediğini söyledi. Selcan Dönmezler ise “Artık yeter” cevabını verdi. Bu sözler üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından, yanında getirdiği eski muhtar olan dedesine ait ruhsatlı tabancayı çıkaran Umutcan İlter, genç kıza 8 el ateş etti.

Kurşunlardan 2’si başına isabet eden Selcan Dönmezler, kanlar içinde yere yığılırken, tabancayı bu kez kendi başına dayayan Umutcan İlter, intihar etti. Ağır yaralanan Selcan Dönmezler’de, 40 dakika süren kalp masajına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir