Umre ne zaman başlayacak? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş açıkladı

Twitter’dan Umre ziyaretleriyle ilgili paylaşımda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ziyaretlerin Kovid-19 sonrası yeniden başlayacağı vurgulayarak, bayram sonrası için vatandaşların hazır olmasını istedi.

featured

Koronavirüs salgını sonrası kutsal topraklar eski günlerine dönecek. Umre ve hac ziyaretleri için kontenjanlar artırıldı. Bu yıl tam 1 milyon kişi hac yapacak. Umre ziyaretleri hac öncesi başlayacak. Binlerce vatandaşın merakla bekledi umre ziyaretleri ile ilgili açıklama Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan geldi. Erbaş, bayram sonrasını işaret etti.

“RAMAZAN BAYRAMI’NDAN SONRA BAŞLIYOR”

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Umre ziyaretlerinin bayramın hemen ardından başlayacağını duyurdu.

Erbaş açıklamasında, “Kovid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamayan umre turlarımıza Ramazan Bayramının hemen ardından Şevval umresi ile yeniden başlayacağız İnşallah. 19 Nisan’da düzenlenecek olan Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulunun ardından detayları vatandaşlarımızla paylaşmış olacağız.” ifadeleri kullandı.

FİYATLAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Umre ziyareti ve hac ziyareti için ödenecek tutar 19 Nisan’da düzenlenecek olan Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulunun ardından belli olacak. Kamuoyuna aynı gün duyurulabileceği belirtiliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir