Ümitcan Uygun’un son kurbanı olan Esra Hankulu’nun acılarla dolu hayat hikayesi! Babasının öldüğü yaşta cinayete kurban gitmiş…

featured

Mamak ilçesinde yaşanan olayda Esra Hankulu evinde ölü bulunmuş ve geceyi Aleyna Çakır’ın ölümünde şüpheli bulunan ve Türkiye’nin gündemini oldukça meşgul eden Ümitcan Uygun’la beraber geçirdiği tespit edilmişti.

Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun’la geceyi birlikte geçiren Esra Hankulu ölü bulundu! Şok kamera kayıtları…

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uygun, savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliğince, Uygun hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklama kararı çıktı.

Esra Hankulu ve Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun tutuklandı

Baba hasretiyle büyümüş

Hayatını kaybeden Esra Hankulu’nun ise babasını 1 yaşında kaybettiği ortaya çıktı. Ankara Gölbaşı Belediyesi’nde çalışan baba Ahmet Hankulu’nun (25) Şubat 1997’de Mogan Gölü’ne düştüğü, cansız bedenine 3 ay sonra ulaşılabildiği öğrenildi. Babasıyla aynı yaşta hayatını kaybeden Esra, baba hasretiyle büyüdü.

Baba ocağında son yolculuğa uğurlanan genç kızın cenazesi baba Ahmet Hankulu’nun başucuna gömülürken ve mezarın başına ise gelin duvağı asıldı. Esra Hankulu, 5 yıl önce Çankırı’da severek nişanlandığı, evlilik hazırlığı yaptığı sevdiğini de trafik kazasında kaybetti.

“Ölürsem beni babamın yanına gömün”

Sabah’ın haberine göre Esra’nın amcası ve yengesi yürek yakan detaylar anlattı. Amca Kazım Hankulu, “Kardeşim öldüğünde 25 yaşındaydı. Esra 1 yaşında çocuktu. O dönem çok acılar çektik. İçimiz yandı. Şimdi de yeğenimi kaybettim. Aynı acıyı tekrar yaşadık. Ölürsem babamın yanına gömün derdi. Sürekli bir baba hasreti yaşadı. Olayın takipçisi olacağım. Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

“Tertemiz bir kızdı”

Hankulu’nun yengesi ise “Tertemiz bir kızdı. Çok akıllıydı. Baba özlemi ile yanar tutuşurdu. Ne olduysa 2-3 yıl içinde çevresi ve tanıştığı kişiler yüzünden oldu. Annesinden ayrı yaşıyordu” sözlerine yer verdi.

Ümitcan Uygun’la geçirdiği gecenin sabahında ölü bulunan Esra Hankulu’nun son görüntüleri ortaya çıktı! Neşeli neşeli şarkı söylüyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir