Ümitcan Uygun’un arkasında hangi siyasi güç var? Aleyna Çakır davasında Ümitcan Uygun’u kim koruyor?

featured

Haziran ayında şüpheli bir şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır’ın davasının katil zanlısı olan Ümitcan Uygun’dan DNA örneği alınmamıştı. Üstelik Uygun’un, Çakır’ı dövdüğü görüntüler ortaya çıkmasına rağmen! Daha sonra sosyal medyada pek çok kişiyi tehdit eden, son olarak da dün uyuşturucuya benzer bir madde kullandığı bir videosuyla gündem olan Ümitcan Uygun’a neden kimse dokunamıyor? Arkasında bir siyasi güç mü var?

Aleyna Çakır adıyla bilinen Sema Esen’in ölümünde şüpheleri üzerine çeken Ümitcan Uygun, o günden bugüne pek çok skandalla gündeme gelmesine rağmen hakkında bir işlem yapılmadı. Bu durum, Ümitcan Uygun’un siyasi güçler tarafından korunduğunu düşündürttü. Vatandaşlar Ümitcan Uygun’a neden dokunulmadığının gerçek sebebini merak ediyor…

İşte Ümitcan Uygun’un gündem olan ve çok tepki çeken videoları:

 

Burada Ümitcan Uygun’un iki kız arkadaşıyla birlikte uyuşturucuya benzeyen bir maddeyi çekiyor:

Burada canlı yayın izleyicilerini tehdit ediyor:

Burada bir tiktok fenomenini tehdit ediyor:

https://www.youtube.com/watch?v=xol7GmIGzzw

 

Vahim İddialar: Cinsel istismar olaylarının arkasında siyasi güçler mi var?

Avukat Dilek Ekmekçi twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada Aleyna Çakır dosyasının siyaset, emniyet, fetö ve mafya ile ilişkili olduğunu iddia ediyor.

Ceza hukuku hocası ve Avukat Dilek Ekmekçi 11 yaşında evlatlık olduğunu öğrendi. Biyolojik ailesini ararken annesinin ve ablasının Türkiye’deki ‘güçlü adamlarla’ cinsel ilişkiye girmeye zorlandığını öğrendi. Aleyna Çakır ve yurttaki kız çocuklarını cinsel ilişkiye zorladığı iddia edilen Ümitcan Uygun’un annesinin şüpheli ölümünün ardından Dilek Ekmekçi bir kez daha yetiştirme yurtlarındaki fuhuşu gündeme getirdi. Ekmekçi’nin ifadelerinde ise korkunç detaylar var.

İşte Dilek Ekmekçi’nin çok sayıda twitten oluşan paylaşımı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir