Gülay Uygun’un özel hayatının hiç bir yerde yayınlanmayan görüntüleri…

featured

İNTİHAR MI ETTİ?

Avukat Çağatay Cengiz de Müge Anlı’nın programında dile getirilen iddiaları hatırlatarak “Gülay Uygun sabah saatlerinde bana ‘Bu iftirayı nasıl kaldıracağım?’ diye mesaj attı. Akşam saatinde cansız bedeniyle karşılaştık” dedi. Annesinin hayatını kaybettiği yerde Ümitcan Uygun, babası ve avukatları kameralara konuşarak, Gülay Uygun’un ardında bir not bırakarak intihar ettiğini söyledi. Ümitcan Uygun ve babası, Gülay Uygun’un mektubunda iftiralardan dolayı Müge Anlı’yı suçladığını iddia etti. Mektubun doğruluğuyla ya da Uygun’un ölüm sebebiyle ilgili henüz resmi makamlaca yapılmış bir açıklama yok.

İNFAZ MI EDİLDİ?

Diğer bir iddia ise Gülay Uygun’un bugüne kadar kendisinin ve ailesinin yaptıklarından pişman olarak her şeyi itiraf edeceğini söylemesi üzerine ailesi yada pavyon mafyası tarafından infaz edildiği yönünde. Sosyal medyada paylaşılan Gülay Uygun’un cansız bedeninin fotoğraflarında, yanında bir alışveriş poşeti ve yüzünde de maske olduğu görülüyor. Bu sebeple birçok sosyal medya kullanıcısı, olayın intihar olmayabileceğini savunuyor.

Hangi iddianın doğru olduğu emniyet güçlerince araştırılırken Gülay Uygun ve ailesinin hem iş yaşamı hem de özel hayatı ile ilgili hiç bir yerde yayınlanmayan fotoğrafları ortaya çıktı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir