Ümitcan Uygun ve Erol Uygun’un babası Durak Uygun kimdir? Durak Uygun ne iş yapıyor?

featured

Oğulları Ümitcan Uygun ve Erol Uygun’un Esra Hankulu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanmasından sonra Durak Uygun’un kim olduğu ve ne iş yaptığı sorusu merak edilmeye başlandı.

Durak Uygun kimdir?

Aleyna Çakır davası kapsamında da adı sık sık kamuoyunda duyulan Durak Uygun, Ümitcan Uygun babası ve Gülay Uygun’un eşidir. Durak Uygun, Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası başkanlığı yaptığı öğrenildi. Durak Uygun’un Ankara’da çok sayıda siyasetçi ve bürokratlarla fotoğraf çektirdiği sosyal medyada ortaya çıkmıştı.

Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun adliyeye sevk edildi!

Durak Uygun’un siyasilerle çekilen resimleri, bazı haber sitelerinde Ümitcan Uygun’un birileri tarafından bilinçli olarak korunduğu söylentilerine yol açmıştı.

Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun: “Aleyna Çakır, Benim oğlumu 1 yıl boyunca evime göndermedi”

Durak Uygun ne iş yapıyor?

Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun, Yozgat’ın Yerköy nüfusuna kayıtlı, Ankara’da ayakkabı ve çanta imalatı yapan bir esnaftır. Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun, Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası başkanlığı yapmaktadır.

Aleyna Çakır’ın cesedinden çıkan sperm örneklerinin Ümitcan Uygun’a ait olduğu kesinleştiği gün Ümitcan’ın babası Durak Uygun’un sosyal medya hesabından kredi kooperatifi başkanlığı için oy istemesi dikkat çekmişti.

Aleyna Çakır’ın katili Ümitcan Uygun’un babası kooperatif başkanlığı için oy istiyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir