Ümitcan Uygun Aleyna Çakır’ı hem dövüyor hem erkeklere pazarlıyormuş! İşte ortaya çıkan ifadeler ve ses kayıtları…

featured

Artı Gerçek’ten Erk Acarer’in haberine göre; Aleyna Çakır cinayeti dosyasına Ümitcan ve Aleyna’yı tanıyan tanıklar girdi. Uygun’un yaptığı canlı yayınlara yorum yapanların bir bölümü de Aleyna Çakır’ın başka erkeklere pazarlandığına ilişkin bilgiler verdi. Yine tanıklar, Çakır’ın zanlı tarafından her fırsatta ölümle tehdit edildiğini aktardı. İşte o ifadelerden bazıları…

“Aleyna’yı ben öldürdüm sizi de öldürürüm”

“Bu şahsı Aleyna’nın yanına gelip gidişinden dolayı tanırım. Aramızda bir olay, Kırıkkale ilinde yaşandı. 2020 Temmuz ayıydı, Kırıkkale’deki Asmalı Konak adlı içkili mekanda çalışıyordum. Ümitcan Uygun mekana geldi ve kendisine masa açılmasını istedi. Aleyna olayından dolayı onu tanıyorduk ve tepkiliydik, masa açılmasını istemedik. Bunun üzerine bize hakaretler ve tehditler ederek, ‘Aleyna’yı ben öldürdüm, sizi de öldürürüm, kimsenin ruhu duymaz, sizi s…m’ dedi.” İfadesi soruşturma tutanağına yansıyan N.M.Y, mekanda yaşananların ardından, Uygun’un aracı ile önünü kestiğini de aktardı.

“Ümit’in eziyet ettiğini söyledi”

Aleyna Çakır, şüpheli olarak öldüğü güne ait konuşmalarından birini, kuaför olarak çalışan S.E. ile gerçekleştirdi. Soruşturma dosyasına S.E’nin şu ifadeleri yansıdı: “Kullanmış olduğum telefondan saat 21.30 sıralarında aradı. Bana ağlamaklı bir vaziyette, artık bıktığını, kendisine Ümit’in eziyet ettiğini söyledi. Bana, ‘Ben bıktım, beni kurtar dedi.” Uygun’un uyuşturucudan tutuklanması, cinayet ve tecavüz şüphesi olan bir dosyanın çözüldüğü anlamına gelmiyor.

“Hem dövüyor hem satıyordu”

Pavyonda çalışan M.G.D ise Ümitcan Uygun’un, hem Aleyna’ya eziyet edip, şiddet uyguladığını hem de onu başka erkeklere sattığını anlattı: “Ümitcan’ı Aleyna’nın yanına geldiğinde görmüşlüğüm vardır. ‘Seni öldürürüm, elimde kalacaksın’ diye tehdit ettiğine defalarca şahit oldum. Aleyna’nın kendi söylediklerinden onu dövdüğünü ve vücudunda morluklar olduğunu gördüm. Bildiğim kadarıyla Ümit ve Aleyna yaklaşık bir yıldır beraberlerdi.Ümit’in defalarca arabada, başka erkekler ile pazarlık yaptığını ve para aldıktan sonra Aleyna’yı yolladığını gördüm. Aleyna, bana para karşılığında başka erkeklere gönderildiğini söylemiştir. Elinde zarfla geldiğini ve zarfı elinden Ümit’in zorla aldığını anlatmıştır.” H.T, Çakır’ı bir süre boyunca işten eve taşımıştı. Ümitcan Uygun’un saldırgan kişiliği hakkında bilgi sahibiydi: “3-4 defa gördüm. Benim yanımda, Aleyna’yı kolundan tutarak aracımdan indirmeye çalıştı. Keçiören’e giden Fatih Köprüsü üzerinde aracını durdurdu. Aleyna’yı aracımdan indirmek için zorladı. Bende araçtan indim ve Ümit’i engelledim. Küfürler etti, Aleyna’yı öldüreceğini söyledi. Bu olay Aleyna’nın ölümünden 3-4 ay önce yaşandı.”

Aleyna Çakır’ın, gördüğü şiddet ve fuhuşa zorlanmasına komşuları da şahit oldu. Ümitcan Uygun’un kimi zaman Aleyna Çakır’ı bir başka erkeğin arabasına bindirdiğini ve para aldığını gördüklerini anlattılar. Kimi zaman da eve erkeklerin gelip gittiğini söylediler. Anlatılanlara göre, Aleyna Çakır’ın aynı anda birden çok erkeğe pazarlandığı da oluyordu. Aleyna’nın ses kayıtları, zorlandığını ve çektiği acıları anlatıyordu.

İşte Aleyna Çakır davasının ortaya çıkan ses kayıtları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir