Ümit Özdağ’ın “öğrencilerim” dediği polislerin 15 Temmuz’daki hainler olduğu ortaya çıktı! Diyanet’i de böyle dolandırmıştı…

Kendisini güvenlik politikaları uzmanı ve derin devletin adamı olarak tanıtan Ümit Özdağ’ın bugün İçişleri Bakanlığı önünde “öğrencilerim” dediği polislerin 15 Temmuz hain darbe girişiminde görev alan polisler olduğu ortaya çıktı.

featured

Kendisini derin devletin adamı ve stratejik güvenlik uzmanı olarak tanımlayan provokatör Ümit Özdağ’ın Diyanet Vakfı’nı dolandırdığı ortaya çıktı.

Ülker sponsorluğunda kurduğu ASAM ile Soros vakıflarından yüklü miktarda bağış alan Özdağ’ın vakıf başkanlığından ayrıldığında kasadaki tüm parayı şahsi hesabına geçirdiğinin anlaşılması vakfın yeni yönetiminde şok etkisi yapmıştı.

DİYANET’İ DE DOLANDIRMIŞ

28 Şubat sonrası Diyanet Vakfı’na çöken Ümit Özdağ, Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’na kısa adı DİYAM olan Diyanet Vakfı Stratejik Araştırmalar Merkezi’ni kurdurdu.

Sadece 15 ay hizmet veren DİYAM için Diyanet’ten 600 milyar 646 milyon 6 bin 333 TL alan Özdağ, kendisine paranın akıbetini soran Diyanet yöneticilerine ise “Ben derin devletin adamıyım, parayı devlet için kullandık” cevabını vermişti.

FETÖ’DEN İHRAÇ EDİLEN POLİSLERE EĞİTİM VERMİŞ

Bugün İçişleri Bakanlığı önünde İstanbul’dan çevik kuvvet geldiğini ve polislerin kendi öğrencisi olduğunu iddia eden Özdağ’ın yine yalan söylediği anlaşıldı.

FETÖ’cülerin sosyal medyada ‘Suriyeli’ kışkırtması! Eski akıl hocaları Ümit Özdağ ile kirli ittifak…

FETÖ’nün emniyette etkin olduğu dönemde Polis Akademisi’nde eğitim veren Özdağ’ın ASAM’da Emre Uslu başta olmak üzere FETÖ’cü firarilere ‘algı yönetimi’ dersleri verdiği biliniyordu.

Özdağ tarafından özel eğitim alan FETÖ mensubu polislerin 17-25 Aralık sürecinde görev alan polisler olduğu ortaya çıktı.

Algı yönetimi ve manipülasyon derslerini Özdağ’dan alan yüzlerce FETÖ’cü polis de 15 Temmuz hain darbe girişiminde görev almış ve meslekten ihraç edilmişti.

FETÖ’cülerden Ümit Özdağ’ın ırkçı çetesine destek için yeni provokasyon hesabı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir