Ümit Özdağ’ın Konya provokasyonu elinde patladı

Yalanda ve provokasyonda sınır tanımayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün gece Konya'da 'yan bakma' yüzünden çıkan bir kavgayı iç savaş çıkarma gayretleri için kullanmaya çalıştı. Ancak yalanı yine kısa sürede ortaya çıktı.

featured

Sığınmacılar konusunda halkı kin ve düşmanlığa sevk ederek iç savaş çıkarma gayretinde olan Ümit Özdağ’ın başında olduğu ırkçı çete yalana doymuyor. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde meydana gelen en ufak asayiş olaylarını bile siyasi çıkarları için kullanmaya çalışan ve çarpıtan Özdağ’ın dün gece ortaya attığı “Konya’da Suriyeliler Zafer Partili Gençlere Saldırdı” haberi de yalan çıktı.

GENÇLER ARASINDA ‘YAN BAKMA’ KAVGASI

Edinilen bilgiye göre dün gece Sahibiata Mahallesi’nde meydana gelen olayda yolda ters bakma sebebiyle çıkan kavgada bir genç yaralanarak hastaneye kaldırıldı ve basit tıbbi müdahale ardından taburcu edildi.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın aktardığı “3 yerinden bıçaklandı” haberi ise gerçeği yansıtmıyor.

“GENÇLER ZAFER PARTİLİ” YALANI

Gençlerin Zafer Partili olduğu yalanını söyleyen Özdağ, daha sonra ise yaptığı açıklamada ‘parti görevlilerimiz gerekeni yapmıştır” diyerek provoke ettiği olay üzerinden bu defa da halkı sağduyuya davet etti.

GENÇLER VİDEO VERMEYİNCE KAYMAKAMI SUÇLADI

Kavgaya karışan gençlerden video almak için gençlerin adresine giden Ümit Özdağ’ın ırkçı çetesi ise, gençlerin Zafer Partili olmadıklarını söyleyerek video çektirmeyi kabul etmemesi üzerine çılgına döndü. Meram Kaymakamı’nın gençlere baskı yapmakla itham eden Özdağ’ın yeni yalanının ne olacağı ise merakla bekleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir