Aile boyu CIA hizmeti! Ümit Özdağ’ın kardeşi de Amerikan aparatı çıktı

ABD çıkarları kapsamında Türkiye'de faaliyetlerini yürüten Ümit Özdağ'ın kardeşinin CIA Türkiye masasında çalıştığı öğrenildi. Uğruna eşinden ayrıldığı ileri sürülen baldızını da referans olarak ABD Ankara Büyükelçiliğinde işe başlatan Özdağ'ın ABD ile ilişkileri bununla da sınırlı değil...

featured

Türkiye’de ABD çıkarları doğrultusunda bir iç savaş çıkarmak için sabah akşam provokasyon yapan ve yalan söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın aile üyelerinin de ABD ile derin ilişki içinde olduğu ortaya çıktı.

Adı WikiLeaks sızıntılarında “ABD Büyükelçiliğinden çıkmayan ve bir etnik savaş çıkarma gayretinde olan Türk Miloşeviç” olarak anılan Özdağ’ın, ayrıldığı eşi Burçin Bilir’den olan oğlu, anaokulu eğitimini ABD Ankara Büyükelçiliği’nin anaokulunda aldığı geçtiğimiz ay ortaya çıkmış ve Özdağ bu iddiaya sessiz kalmayı tercih etmişti.

WikiLeaks sızıntılarında Ümit Özdağ için şok ifadeler: ‘Türk Miloşeviç olmak isteyen eşkıya tipli…’

AİLE BOYU ABD APARATI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ABD bağlantıları kendisi ile sınırlı kalmıyor. Oğlunu ABD Ankara Büyükelçiliğinin anaokulunda okutan ve baldızını da referans olarak ABD Ankara Büyükelçiliğinde işe başlatan Özdağ’ın kardeşinin de ABD’de CIA Türkiye Masası’nda görevli olduğu ortaya çıktı.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın PKK ile görüştüğü ortaya çıktı! İşte şok eden ihanetin belgesi

BABASI MUZAFFER ÖZDAĞ TESCİLLİ VATAN HAİNİ

NATO’dan emir alarak 1960 kanlı darbesini hazırlayan komitede yer alan Ümit Özdağ’ın babası Muzaffer Özdağ, Adnan Menderes ve Demokrat Partili isimlerin idamına giden süreçte ABD ile işbirliği içinde vatana ihanet suçu işlemişti.

Aile boyu ABD çıkarlarına hizmet eden Özdağ’ların CIA için özel yetiştirilmiş bir devşirme sülale oldukları iddiaları da Ümit Özdağ tarafından hiç yalanlanmayan konular arasında. Öyle ki, ABD’de bulunan CIA destekli pek çok düşünce kuruluşu Ümit Özdağ’ın kurduğu vakıflara milyonlarca dolar fon aktarmıştı.

KARDEŞİ CIA TÜRKİYE MASASI GÖREVLİSİ

Oğlu, baldızı, babası, ABD vakıflarından milyonlarca dolar fon derken Ümit Özdağ’ın ABD ile asıl kirli işbirliğini ortaya koyan gelişme ise kardeşinin CIA çalışanı çıkması.

Özdağ’ın iki erkek kardeşinden biri olan Hakan Özdağ’ın uzun yıllardır ABD’de yaşadığı ve CIA Türkiye Masası’nda görev aldığı anlaşıldı. Oğlunun ABD Ankara Büyükelçiliği Anaokulunda okuduğu ve baldızını aynı büyükelçilikte referans olarak işe başlattığı sorularını görmezden gelen Özdağ’ın kardeşinin CIA çalışanı olduğunun ortaya çıkması üzerine sessizliğini bozup bozmayacağı merak konusu oldu.

Çakma milliyetçi Ümit Özdağ’ın oğlunu ABD Büyükelçiliğinin anaokulunda okuttuğu ortaya çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir