Zafer suç çetesinde skandallar bitmiyor! Ümit Özdağ’ın avukatından adliyede silahlı saldırı

Ekibi suç makinesi! ‘Zafer Çetesi’ lideri Ümit Özdağ’ın avukatı Paşa Büyükkayaer silahlı saldırıya karıştı

featured

Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya vakasının ardından skandalların ardı arkası kesilmeyen Zafer Partisi’nde Ümit Özdağ’a en yakın isimlerden ve avukatı olan Paşa Büyükkayaer, Ankara’da silahlı saldırıya karıştı.

Zafer Partisi Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Ümit Özdağ’ın avukatı Paşa Büyükkayaer Ankara’da silahlı saldırıya karıştı.

Ankara 23. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen bir davanın ardından tarafların avukatları arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

Olayda, Zafer Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ümit Özdağ’ın da avukatı Paşa Büyükkayaer silahıyla ateş açtı.

Silahlı kavgaya dahil olan ve Şule Çet’in katillerinin de avukatlığını yaptığı bilinen Büyükkayaer olay yerinden aracıyla kaçtı. Daha sonra polis Büyükkayaer’in silahına el koydu.

ÖZDAĞ’IN ÇEVRESİ KRİMİNAL İSİMLERLE DOLU!

Kavgada meslektaşlarına silah çeken Büyükkayaer, tecavüz edildikten sonra canice öldürülen Şule Çet’in katillerini savunan avukatlar arasında yer almıştı. Büyükkayaer Çet’in katili olan Çağatay Aksu ve Berk Akand’ın aklanması için çaba göstermişti.

Öte yandan Ümit Özdağ’ın Yardımcısı Adem Taşkaya da Sait Emir isimli İran iş adamını sosyal medya hesabını hacklettirerek şantaj yapmış ve bu görüntüler ifşa olmuştu.

Zafer Partisi, tabela partisine dönüştü! Ümit Özdağ ve Adem Taşkaya çetesi partide üye bırakmadı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir