Ümit Özdağ’ı yine kandırdılar! ABD’den Türkiye’ye döndüğünü söyleyen diş hekimi de sahte hesap çıktı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları ile yalan rekorları kıran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yine trollendi. Özdağ'ın sabah saatlerinde paylaştığı "ABD'den Türkiye'ye gelen diş hekimi" profili sahte hesap çıktı.

featured

Türkiye’de sığınmacılarla ilgili yalan ve kurgu paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu sabah da rezil oldu.

Kendisini ABD’den Türkiye’ye dönen diş hekimi olarak tanıtan sahte bir profilin tweetini alıntılayan Özdağ “Yağmur tebrik ederim. Anneni ve babanı senin gibi bir vatansever evlat yetiştirdikleri için kutlarım. Türkiye’ye dönünce annen ve babanla birlikte Anıtkabir’e gideceğine ve “Geldim Atam” diyeceğine eminim.” ifadelerini kullandı.

HESAP FAKE ÇIKTI

Ümit Özdağ tarafından alıntılanan Yağmur Mısırlı adlı hesap ise fake hesap çıktı. Hesabı kullanan şahıs yaptığı paylaşımda bunun bir sosyal deney olduğunu açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, daha önce de sahte hesapları alıntılamıştı.

“BU ZEKA İLE ÜLKE YÖNETMEYE TALİP”

İlk bakışta fake olduğu anlaşılan hesabı gerçek sanan Özdağ ise sosyal medyada dalga konusu oldu.

Pek çok kullanıcı “Daha gerçek ve gerçek kişiyi ayıramıyor ama ülkeyi yönetmeye talip” diyerek Özdağ’ın paylaşımını dalga konusu haline getirdi.

Ümit Özdağ’ın yalanları bitmiyor! Şimdi de Suriyelilere ehliyet yalanı…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir