Utanma ve ahlak sınırlarını tüketti! Ümit Özdağ’dan skandal Fetö propagandası…

Yabancı istihbarat örgütleriyle kirli ilişkileri olduğu iddia edilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, artık açık açık FETÖ propagandası yapmaya başladı. Türkiye Cumhuriyetine ve Türk Milletine karşı her oluşumun yanında, ön sıralarda yer alan Özdağ, son yaptığıyla ahlak ve utanma duygusundan yoksun olduğunu bir kez daha kanıtladı.

featured

Daha önce de birçok terör örgütü ile iltisaklı hesapların sosyal medyada destek verdiği Ümit Özdağ, 15 Temmuz’da milletin ve devletin iradesi karşısında mağlup olan FETÖ’cü hainlerin propagandasını yaptı.

@Polisbirlik kullanıcı isimli Polis Platformu adındaki firari FETÖ’cüler tarafından yönetilen hesap, içi tamamen boş bir iddiayı ortaya attı.

Ümit Özdağ şimdi de FETÖ’cü hainlerin sahte ‘polis sendikası’ hesaplarına sarıldı

FETÖ’CÜLERDEN PROMOSYON PROVOKASYONU

FETÖ’cüler, ‘’Aldığımız duyumlara göre polisin promosyon parası yukarıdan gelen emirle banka tarafından ENSAR, TÜRKEN, TÜRGEV gibi vakıflara bağış olarak verilmiş, bu sebeple Egm anlaşmayı fesih edemiyormuş. Polisler baskı ve tehditle susturulmaya çalışılıyor.’’ diyerek, polis promosyonları üzerinden yeni bir provokasyon daha başlattı.

ÖZDAĞ’DAN FETÖ PROPAGANDASI

FETÖ’cülerin iftira dolu paylaşımını alıntılayan Ümit Özdağ ise, ‘’Bu doğru ise dünyayı başınıza yıkarız. Elinizi polisin onurundan ve cebinden çekin. Zafer Partisi olarak söz veriyoruz. Bu doğru ise bu parayı faizi ile polisimize vereceğiz.’’ cümleleriyle hainlerin propagandasını yaymaya kalktı.

‘’SEN FETÖ’NÜN OPERASYONUNUN OYUNCAĞI BİR ZAVALLISIN’’

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, ‘’Sen Fetö’nün operasyonunun oyuncağı bir zavallısın! Bir oy için her şeyi satarsın, bu ülkenin itibarı, birikimi, kurumları dahil!’’ diyerek, ırkçı provokatöre tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir