Irkçı Ümit Özdağ’a Almanya’da yaşayan gurbetçi İrfan Yazıcı’dan videolu tepki

Irkçı tavırlarından vazgeçmeyen Ümit Özdağ için Almanya'da yaşayan bir gurbetçi, empati konulu bir video paylaştı.

featured

Türkiye’deki Suriyelileri sık sık hedef gösterip, onların hayatlarını tehlikeye sokacak paylaşımlarda bulunan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, kamuoyunun gündemine oturdu.

Son olarak İzmir’de Suriye uyruklu Türkiye vatandaşı bir kuyumcuyla girdiği diyaloğu sosyal medya hesabından paylaşıp hedef gösteren Özdağ’ın ırkçı tavırlarına, Türkiye’den olduğu gibi yurt dışında yaşayan Türklerden de tepkiler geldi.

Özellikle Türk nüfusunun fazla olduğu Almanya’da yaşayan gurbetçiler, kendi durumlarından örnekler sunup, Özdağ’ı empatiye çağırdı.

TÜRK İŞLETMELERİ GÖSTERDİ

Köln’de Türklerin açtığı işletmeleri videoya alarak  Özdağ’a tepki gösteren gurbetçi  İrfan Yazıcı,
arabasıyla önünden geçtiği sahibi Türk olan işletmelerin gösterip  “Buradan Ümit Özdağ’a bir mesaj vermek istiyorum. Sayın vekilim bundan seneler önce Mevlüde Genç isimli bir kadının evini yaktılar. 5 çocuğuyla birlikte yanarak can verdi. Sırf ırkçılık. Şimdi sağlı sollu dükkanları göstereceğim şu sokak olduğu gibi Türk.

“BU DÜKKANLARI BİR ALMAN’IN HEDEF GÖSTERDİĞİNİ DÜŞÜNÜN”

Sizi bu tekrardan düşünmeye sevk eder mi bilemiyorum. Bu dükkanları hedef gösteren bir Alman düşünün. Bizim burada diken üstünde yaşadığımızı düşünün.” ifadelerini kullandı.

Türk Führer akıllanmıyor! Ümit Özdağ bu defa Suriyeli kuyumcuyu hedef gösterdi – HaberMotto

https://youtu.be/6tooRI8BYyQ

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir