Sahte kabadayı Ümit Özdağ yine meydanı boş bulup gaza geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için yine “Bulsam döveceğim” diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanlığının önüne ''gidemediği'' görüntüler sosyal medyada yeniden gündem oldu.

featured

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağın İçişleri Bakanlığı önüne gidermişçesine sergilediği tiyatro oyunu, üniversitelerde ders olarak gösterilmeye aday.  Geçtiğimiz aylarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘yu dövmek için bakanlığın önüne gideceğini söyleyen ancak Meclis binası önüne giderek tiyatro sergileyen Özdağ, gündeme gelmek için yine aynı açıklamayı yaptı.

BAKANLIĞIN ÖNÜNE GİDEMEDİĞİ GÖRÜNTÜLER HATIRLATILDI

Eskişehir ziyareti sırasında, “Ankara Başsavcısı benimle ilgili soruşturma açmış ‘Süleyman’ı dövecek’ diye. Ben de diyorum ki, bulsam döveceğim de, bulamıyorum.” diyen Özdağ sosyal medyada dalga konusu oldu.

Bu açıklamasının ardından Ümit Özdağ‘a İçişleri Bakanlığına gidemediği anların görüntüleri hatırlatılırken, Zafer Partisi Genel Başkanı sosyal medyada ti’ye alındı.

IRKÇI ÇETESİ BİLE İÇİŞLERİ BAKALIĞINA GİDECEĞİNİ SANMIŞTI

Özdağ, 6 Mayıs 2022’de şoförü ve yanındaki korumasıyla sözde İçişleri Bakanlığına doğru yola çıkmıştı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde şoför koltuğunun yanındaki kişi telefonla görüştüğü kişiden kapalı olan bir yolun olmadığını öğrenince, ‘’Nereye tedbir almışlar?’’ diye sorduğu duyuluyor.

Hiçbir yerde tedbir olmadığını teyit eden Özdağ’ın çete üyeleri, gönül rahatlığıyla İçişleri Bakanlığına gideceğini zannediyor.

Arka koltukta Özdağ’ın yanındaki bir kişinin ise, ‘’Hocam. Bir şeyler söylemek ister misiniz?’’ dediği duyuluyor. Her halinden gergin olduğu anlaşılan ve kaşı gözü ayrı oynayan Özdağ ise yüzünde her zaman olan o şapşal bakışıyla gülümsemekle yetiniyor.

‘’BAKANLIĞIN ÖNÜNE GİTMİYOR MUYUZ?’’

Videonun sonuna doğru İçişleri Bakanlığına yaklaşınca, ‘’Bakanlığın önüne girmeyelim mi?’’ diyen şoförüne telaşlı sesiyle, ‘’Hayır oğlum buradan ineceğim.’’ diyen Özdağ, bakanlığa uğramadan doğrudan tiyatrosunu sergileyeceği Türkiye Büyük Millet Meclisi önüne doğru bir şekilde gidiyor.

Özdağ, o günkü açıklamasında, ‘’İstanbul’dan bile polis getirdi’’ diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya saldırmıştı.

Söz konusu video, İçişleri Bakanlığı binası önündeki her zamanki gibi olağan tedbirlerin alındığı görüntülerle son buldu.

İçişleri Bakanlığının takmayıp tedbir bile almadığı Özdağ’ın, “Bakanlığın önüne gittim. Beni almadılar” tiyatrosu da yalan olduğu ortaya çıkmıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir