Ümit Özdağ yalana doymuyor! “Gaziantep’te Suriyeli şahıs kulak kesti” yalanı

Gazintep'in Şahinbey ilçesinde aralarında daha önce husumet bulunan E.D. ile Suriyeli S.E. arasında kavga çıktı. Olayda E.D.'nin kulak kepçesinde 3-4 cm'lik küçük bir kesi meydana geldi. Irkçı provokatör Ümit Özdağ, yaşananları yine çarpıtarak Suriyeli şahsın Türk gencin kulağını kestiği yalanını yaydı!

featured

Irkçı provokatör Ümit Özdağ, Gaziantep’teki kavgayla ilgili yalana sarıldı, Suriyelilerin Türk gencinin kulağını kestiğini iddia etti.

KULAĞINDA KÜÇÜK BİR KESİ OLUŞTU

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 17 yaşındaki E.D. ile 23 yaşındaki Suriyeli S.E. arasında kavga meydana geldi. Olayda sol kulağında 3-4 cm’lik küçük bir kesi oluşan E.D., 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Suriyeli şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇARAK KALABALIĞI DAĞITTI

Olay yerinde toplanan yaklaşık 40-50 kişilik grup, Suriyeli S.E.’ye saldırmaya çalıştı. Havaya uyarı ateşi açan polis ekipleri kalabalığı kısa sürede dağıttı.

Olaya karışanların daha önceden aralarında husumet bulunduğu ve karşılıklı küfürleşme sonrası kavganın yaşandığı öğrenildi.

Ümit Özdağ’ın ırkçı Zafer Partisi’ne Sakarya’da imza kampanyası şoku: 10 imza topladılar

KASTEN YARALAMADAN 2 SUÇ KAYDI VAR

Yaralanan E.D’nin daha önceden kasten yaralama suçundan 2 kaydının olduğu, Suriyeli şahsın ise herhangi bir suç kaydının olmadığı öğrenildi.

ÜMİT ÖZDAĞ YİNE YALANA BAŞVURDU

Sığınmacı nefreti yaymak için her türlü yalana başvuran ırkçı provokatör Ümit Özdağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla olayı abartarak verdi. Özdağ, kavgaya karışan Türk gencinin kulağının kesildiğini iddia etti.

Ümit Özdağ’ın etkisinde kalan düşük IQ’lu müptezel, Kayseri’de Çerkezce konuşanlara saldırdı

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir