Yalan çetesinin elebaşı Ümit Özdağ’ın trolünden Esenler’de ahlaksız provokasyon

Irkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın sosyal medyadaki trolü, ‘’Kuvâ-yı Millîye Hareketi’’ adındaki Twitter hesabı, iğrenç bir provokasyona daha kalkıştı. Firari FETÖ’cüler tarafından yönetilen sosyal medya provokatörü, Esenler’de yaşanan ve Türk vatandaşının bir kızı taciz ettiği olayı, yabancıların üzerine yıkmaya çalıştı.

featured

Türkiye’de iç savaş çıkartmak için sığınmacıları hedefine koyan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve ırkçı çetesi, her geçen gün farklı farklı olayları çarpıtarak, yalan ve iftiralarıyla algı yapmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde ‘’Kerbela Matem Yürüyüşü’’ videosunu paylaşıp, Caferî vatandaşları hedef gösteren ‘’@kuvacilar’’ kullanıcı isimli ‘’Kuvâ-yı Millîye Hareketi’’ adlı firari FETÖ’cülerin yönettiği trol hesap, bu kez de Esenler’de meydana gelen bir taciz olayını, ‘’Yabancılar yaptı.’’ diyerek sosyal medyadan yalan ve algı dolu bir paylaşım yaptı.

Esenler’de bir Türk vatandaşı tarafından yapılan taciz olayının görüntülerini paylaşan FETÖ’cüler, ‘’Esenler Nine hatun Mahallesinde yabancı uyruklu kişiler dün akşam bir Kızı taciz etmişler. Özel harekat şahısları linç edilmekte kurtarmış.’’ ifadelerini kullandı.

Yalan makinası Ümit Özdağ kendi kendini yalanladı! ‘Konya’da Suriyeliler Türk gencini dövdü’ provokasyonu

Ancak olayın yabancılar tarafından değil, Türk vatandaşı tarafından yapıldığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir