Uyuşturucu ile mücadele ettiğini söyleyen Ümit Özdağ, uyuşturucudan sabıkalı ismi danışman yaptı

Skandalların partisi Zafer’de sular bir türlü durulmuyor. Fuhuş, şantaj, darp skandallarıyla çalkalanan partide şimdi de uyuşturucu depremi yaşanıyor. İl başkanlarına verdiği talimatla bina önlerine “Narcos” afişi astıran Özdağ, uyuşturucudan sabıkalı ismi kendisine danışman olarak atadı.

featured

Geçtiğimiz haftalarda il başkanlarına verdiği talimatla il binalarına ”Narcos” afişleri astırarak uyuşturucu ile mücadele ettiğini iddia eden Ümit Özdağ’ın elebaşılığını yaptığı Zafer Partisi’nde şantaj, darp, fuhuş, taciz gibi suçlardan ünlü isimlerin arasına bir de uyuşturucudan ünlü isim katıldı.

Pavyondan Zafer Partisi’ne! Ümit Özdağ’ın siyaset danışmanı bakın kim çıktı?

Son yapılan kongrede Zafer Partisi Genel Başkan Danışmanlığı görevine getirilen Seçkin Teker’in uyuşturucu suçundan hüküm giydiği ortaya çıktı.

2009’da kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak suçundan hakkında işlem yapılan Teker, sosyal medya hesabından ‘’Saygıdeğer Genel Başkanım Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın takdirleri ile hayatım boyunca onurla taşıyacağım Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanlığına atanmış bulunmaktayım. İlk başta kıymetli genel başkanıma daha sonra bu kutsal dava ile beni tanıştıran @ismail_TURK55 başkanıma teşekkürler.’’ ifadeleriyle Özdağ’ın başdanışmanı olduğunu duyurdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir