Zafer Partisi’nden istifa eden Soner Çam: ‘Ümit Özdağ iç savaş çıkarmaya çalışan hastalıklı bir ruhtur’

Irkçı söylemlerle öne çıkan Zafer Partisi'nin kurucularından olan Soner Çam istifa etti. Ümit Özdağ’ın azmettirerek dövdürdüğü Çam, istifa ederken de Zafer Partisi için "hastalıklı bir ruh" benzetmesi yaptı.

featured

Büyük skandalların döndüğü Zafer Partisi’nde hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşıyla birlikte Özdağ’ın dövdürdüğü Soner Çam, Zafer Partisi için dikkat çeken ifadeler kullandı.

ÇAM’DAN ÜMİT ÖZDAĞ’A: ’SİZ KAOSTAN NEMALANAN BİR ŞAHSİYETSİNİZ’

Çam, ‘’Bugünkü kurucular kurulu toplantısında saldırıya geçti. Ben de Türkiye Cumhuriyeti devletine karşına alamazsın. Siz Türkiye’de iç savaş çıkaracak, kaostan nemalanan bir şahsiyetsiz dedim. Sonra bu apar topar içeriden 10-15 kişiye bunu atın dedi. Beni tekme tokatla dışarıya çıkarttılar. Eskişehir Zafer Partisi’nin üyesi Çetin Davarcı’yı 15-20 kişi ağzını burnunu kırdı. Ümit Özdağ azmettirdi. 150- 170 kişi arasında bir kurucu var. Beni apar topar dışarıya çıkarttırdı ve bizi darp ettirdi.’’ dedi.

Ümit Özdağ tarafından dövdürülen Zafer Partili Çam’ın dayak görüntüleri ortaya çıktı

Çam, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘’Zafer Partisi kurucular kurulu üyeliğinden ve parti üyeliğinden istifa ettim’’ açıklamasında bulundu.

‘’KAOSTAN BESLENEN ÜMİZ ÖZDAĞ’IN ZAFER PARTİSİ HASTALIKLI BİR RUHTUR’’

Çam daha sonra bir paylaşım daha yaparak ‘’Kaostan beslenen Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi hastalıkları bir ruhtur’’ ifadelerini kullandı.

‘’Zafer Partisi’nden istifa edenlere bir bakın. Bir de kalanlara’’ diyerek paylaşımlarına devam eden Çam, ‘’Niteliksiz, çapsız, para peşinde ve mevki makam için 40 takla atan avaneler, kendinizi ve ailenizin rızıklarını harcamayın. Bunlar sis, ruh hastasından ne köy olur ne kasaba.’’ dedi.

Ümit Özdağ’ın ‘İç savaş çıkarma’ hayali başını yakacak! İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’dan flaş açıklama

Zafer Pavyonu’nda sıradan bir gün! İstifa eden Soner Çam ve arkadaşına Ümit Özdağ’ın adamları saldırdı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir