Ümit Özdağ ve ırkçı çetesinin tehlikeli provokasyonu! Teröristlerin gazıyla Küçükçekmece’de büyük yalan

Akşam saatlerinde terör örgütü PKK yandaşı bir hesap tarafından ortaya atılan "İstanbul Küçükçekmece'de Afgan uyruklu bir şahıs, 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz etti" yalanı Ümit Özdağ ve ırkçı çetesi tarafından kısa süre içerisinde sosyal medyada paylaşıldı. Yalanın kaynağı olan PKK'lı hesap sözde milliyetçi hesaplar tarafından referans alınarak bölgede yaşayan sığınmacılar hedef gösterildi. Fakat İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamayla tacizi gerçekleştiren şahsın Türk olduğu anlaşıldı.

featured

Türkiye’de sığınmacılara karşı halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek isteyen ırkçı çete yalana doymak bilmiyor. Türk vatandaşlarının karıştığı adli olayları bilinçli olarak sığınmacılar yapmış gibi göstererek nefret suçu işleyen provokatörler, dün akşam da büyük bir skandala imza attı.

PKK yandaşı bir hesap tarafından ortaya atılan Küçükçekmece’de yabancı uyruklu bir şahıs, 14 yaşındaki kızı taciz etti” iddiası ırkçı çete tarafından sosyal medyada hızla yayıldı.

PKK yandaşı hesap tarafından ortaya atılan iddia, başta Ümit Özdağ olmak üzere ırkçı çete tarafından sosyal medyada peş peşe paylaşıldı.

 

Provokatör Ümit Özdağ’dan yalan rüzgârı! Küçükçekmece’deki tacizi de sığınmacılara yıkmaya çalıştı

MAKSATLARI HALKA SIĞINMACILARIN EVİNİ YAKTIRMAK

Resmi kaynaklardan bilgi almadan PKK’lı hesabı referans alarak halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek isteyen ırkçı çetenin yalanı ise İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama ile gün yüzüne çıktı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada Küçükçekmece’de taciz olayına karışan kişinin Türk olduğu belirtildi.

Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce, Küçükçekmece nüfusuna kayıtlı Metin A. isimli şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Konuyla ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ataşehir’de Selahattin Çelik’in öldüğü provokasyonun altından Ümit Özdağ çıktı: ‘Çok pis operasyon yapmaya çalışıyorlar’

REFERANSLARI PKK’LI HESAP

Sığınmacıları hedef almak için hiçbir fırsatı kaçırmayan Ümit Özdağ ve ırkçı çetesinin “Afgan” olarak lanse ettiği şahsın Türk çıkması üzerine şahsın yabancı uyruklu olduğunu iddia eden “Siloş” isimli sosyal medya kullanıcısının eski paylaşımları, Türkiye’nin huzuru üzerine oynanan tehlikeli oyunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ümit Özdağ’ın yalanları bitmiyor! Şimdi de Suriyelilere ehliyet yalanı…

Özdağ ve çetesinin referans kabul ettiği hesabın PKK’lı olduğu sosyal medya paylaşımlarında açık seçik görülüyor. Buna rağmen, tacize karışan şahsın Afgan olduğu yalanını söyleyerek halkın bölgede yaşayan sığınmacılara saldırmasını isteyen Özdağ ve çetesinin bu sahtekarlıkları da deşifre oldu.

Utanmaz Ümit Özdağ’a Fenerbahçe’den ‘Gustavo’ tepkisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir