Ümit Özdağ’ın yalanına PKK desteği! Komünist Başkan Maçoğlu ve PKK yandaşları İliç’te…

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Türkiye gündemine getirdiği, "Erzincan İliç'teki altın madeninden Fırat Nehri'ne siyanür karıştı" yalanına Tunceli Büyükşehir Belediyesi’nin komünist başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, beraberinde getirdiği PKK/KCK’lılarla birlikte destek verdi. Maçoğlu ve beraberindeki PKK’lı heyete İliç gezileri sırasında Zafer Partisi İlçe Başkanı Sedat Cezayirlioğlu eşlik etti.

featured

Günlerdir Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından ısrarla gündeme getirilen İliç’teki altın madeninden Fırat Nehri’ne siyanür aktı” iddiası yetkili makamlar tarafından yalanlandı.

PKK’lı hesapların da fotomontajlı görsellerle sosyal medyada destek verdiği İliç’teki yalana, Fatih Mehmet Maçoğlu da arka çıktı.

Ümit Özdağ, Anagold Madencilik’ten rüşvet mi istedi? Erzincan İliç’teki siyanür olayında şok iddialar…

Altın madenine giderek orada bir açıklama yapan Maçoğlu Twitter’dan da, ”Erzincan İliç’te altın madeninde patlayan siyanürün Fırat Nehri’ne karışmasının ardından İliç’teyiz. Kapitalist ranta, talana karşı mücadeleyi büyütelim.” ifadelerini paylaştı.

Çin’deki nehri Fırat gibi gösterip siyanür aktığını iddia ettiler! İşte Fırat Nehri’nin son hali

TERÖR SUÇLULARIYLA BİRLİKTE PROVOKASYON

Anagold madenciliğe ait atık havuzu görecek şekilde alana gelen Maçoğlu, ‘’Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek’’, ‘’Terör amaçlı yardım ve yataklık’’, ‘’Devletin arşı ulusal şahsiyetine karşı cümleler’’, ‘’Terör örgütü propagandası’’ gibi çeşitli suç kayıtları bulunan PKK/KCK üyeleri Remzi Budancir, Refik Tekin, Gürbüz Solmaz, Ferit Demir, Orhan Çelebi, Yaşar Ateş ve MKP üyesi Arzu Yıldız’la birlikte provokasyon yapmaya kalkıştı.

Soros çocuklarından ‘Erzincan İliç’te Fırat’a siyanür karıştı’ yalanı

TERÖRÜ ÖVEN PAYLAŞIMLAR

Bu isimlerden Refik Tekin’in terör örgütünün yayın organı İMC TV’ye destek tweetleri ortaya çıktı.

Remzi Budancir’in ise geçmiş yıllarda yaptığı, ”PKK ve YPG’nin IŞİD karşısındaki gücü, bölgedeki dengeleri değiştiriyor.” şeklindeki teröristleri öven paylaşımı, kirli ilişkiyi gözler önüne serdi…

ZAFER PARTİSİ İLÇE BAŞKANI EŞLİK ETTİ

Ümit Özdağ’a da eşlik eden Zafer Partisi İlçe Başkanı Sedat Cezayirlioğlu, Maçoğlu ve beraberindeki PKK’lı heyeti İliç’teki provokasyonlarında yalnız bırakmadı…

Ümit Özdağ’ın ‘Fırat’a siyanür karıştı’ yalanına PKK desteği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir