Yalan makinası Ümit Özdağ kendi kendini yalanladı! ‘Konya’da Suriyeliler Türk gencini dövdü’ provokasyonu

Konu sığınmacı düşmanlığı olunca ağzından salyalar akan yalan makinası Ümit Özdağ, bu kez kendi kendini yalanladı. Geçtiğimiz gün Konya’da Fatih Büyükziyanak adındaki bir gencin 3 Suriyeli tarafından gasp edilip, öldüresiye dövüldüğünü iddia eden Ümit Özdağ, olayın alacak verecek meselesinden dolayı olduğunu ve işin içinde yabancıların olmadığını açıklamak zorunda kaldı.

featured

Sığınmacılar üzerinden yaptığı provokasyon dolu yalanları nedeniyle her fırsatta gündeme gelmek için uğraşan ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, artık kendi yalanlarını kendisi de yalanlıyor. Bugüne kadar söylediği yalanlar nedeniyle hemen hemen her kesim tarafından ciddiyi alınmamaya başlanan ırkçı provokatör, son yalanını Konya’da alacak verecek meselesi yüzünden bir Türk’ten dayak yiyen Fatih Büyükziyanak üzerinden kurguladı.

Hastanede yatan Büyükziyanak’ın videosunu paylaşan Özdağ, ‘’Sığınmacı ve kaçaklar Türk vatandaşlarını gasp ediyor, bıçaklıyor, öldürüyor! Konya’da Fatih Büyükziyanak 31 Temmuz günü 3 Suriyeli tarafından gasp edilip, öldüresiye dövüldü. Fatih ölümden döndü. Bu olayları halktan saklamaya devam edin, çünkü siz Türk’ün gerçek düşmanısınız!’’ diyerek, sığınmacı düşmanlığı yaparak, halkı galeyana getirmeye çalıştı.

Irkçılık uğruna her gün madara oluyor! Ümit Özdağ’ın, ‘İzmir’de metalci gence Afganlar saldırdı’ yalanı da çöktü

YALAN MAKİNASI KENDİ KENDİNİ YALANLADI

Söylediği provokasyon dolu yalanları belgelerle yalanlanan Özdağ, bugün yeni bir tweet daha atarak, kendi kendini yalanladı. Olayın alacak verecek meselesinden dolayı bir Türk tarafından yapıldığını açıklayan Özdağ, ‘’Konuyu ailesinden gizlemek için Suriyeliler saldırdı demiş. Ben gündeme getirince olay büyümüş. Paniklemiş gerçeği söylemiş. Ayıp ayıp. Dayak yedin anladık dürüst ol, yalan söyleme’’ dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir