Ümit Özdağ’ın ‘Tanımıyorum’ dediği Kadın Kolları Başkanı ile yazışmaları ortaya çıktı

Parti politikası tamamen ırkçılık üzerine kurulu Zafer Partisi’nde her gün yeni skandallar patlak veriyor. Provokatör Ümit Özdağ’ın yalan ve iftira dolu haberler paylaşarak ırkçılık yaptığı Zafer Partisi’nde bu kez biyografisinde, ‘’Zafer Partisi Kadın Kolları Başkanı’’ yazan İrem adındaki bir Twitter kullanıcısının Kürtlerle ilgili iğrenç sözleri tepki çekti.

featured

Halkta hiçbir karşılığı bulunmayan, sığınmacı provokasyonları ile iç savaş çıkartmak için uğraşan ırkçı Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindekiler, her geçen gün ne kadar seviyesiz ve iğrenç olduklarını göstermekten çekinmiyor. Son olarak biyografisinde ”Zafer Partisi Kadın Kolları Başkanı” yazan İrem adındaki bir kullanıcı, Kürtlerle ilgili iğrenç bir paylaşımda bulundu. Twitter’da tepki çeken sözlerin ardından açıklama yaparak, ‘’Tanımıyorum’’ diyen Ümit Özdağ’ın ‘’vatanseverofke’’ kullanıcısıyla yazışmaları ortaya çıktı.

KÜRTLERE YÖNELİK İĞRENÇ PAYLAŞIM

İrem adındaki sosyal medya kullanıcısı, ‘’Zafer Partisi iktidarında genelevler yasal olacak, böylelikle Kürt vatandaşlarımıza yeni bir istihdam alanı doğacak.’’ diyerek, Kürtlere yönelik iğrenç bir ırkçılığa imza attı.

IRKÇI ÖZDAĞ, ”TANIMIYORUM” DEDİ, MESAJLARI ORTAY AÇIKTI…

Irkçı Zafer Partisi ise söz konusu kullanıcı ile ilgili hukuki işlem başlatacağını duyurdu. Ümit Özdağ da İrem adındaki kullanıcı için, ‘’Tanımıyorum’’ açıklamasını yaptı.

Ancak Özdağ’ın o kişi ile daha önce DM’den yazıştığı ortaya çıktı.

İşte Özdağ’ın o kullanıcı ile yazışmaları…

Yaptığı skandal paylaşım tepki çeken ırkçı, daha sonra hesabını kapatmak zorunda kaldı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Sosyal medyadan da Zafer Partisi Kadın Kolları Başkanı’nın Kürtlere yönelik ırkçı paylaşıma tepki yağdı.

İşte o tepkilerden bazıları…

https://twitter.com/Sahralsahra/status/1548295789667004418?s=20&t=T_27ZSOOckoHTWAU0iV0Nw

https://twitter.com/patheticglitch/status/1548396002687586311?s=20&t=T_27ZSOOckoHTWAU0iV0Nw

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir