İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Ümit Özdağ’ı rezil etti: Meclis otoparkında açıklama yapıp tüyen zavallı!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, siyasi kariyerini göçmen düşmanlığı ve iç savaş çığırtkanlığı üzerine kurgulayan Ümit Özdağ'ı sosyal medya üzerinden rezil etti. Çataklı, Özdağ’ın hakaret dolu paylaşımına “Sana uygun bi karşılama hazırlamıştık. Bekledik, gelmedin! Meclis otoparkında açıklama yapıp tüyen zavallı!” ifadeleri ile cevap verdi.

featured

Yalan söylemede ve provokasyonda FETÖ’cü teröristleri de sollayan Ümit Özdağ, hem ırkçı paylaşımlara hem de ağza alınmayacak ifadeler kullanmaya devam ediyor.

Son olarak Gaziantep Valisi Davut Gül, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun dün yaptığı, “Esad ve muhalif grupları barıştıracağız” açıklamasının ardından bir grup provokatörün yaptığı eylemler üzerinden yalan söyleyen ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın yalanını ortaya çıkarmıştı.

Sığınmacı düşmanlığı üzerinden Türkiye’yi karıştırmaya çalışan Özdağ yine tehlikeli bir yalan ortaya attı. Özdağ, “Gaziantep Karataş mahallesinde Kız caddede yürüyor, kulağında kulaklıkla müzik dinleyerek. Arkadan araba yaklaşıyor içine çekmek istiyor. Kız direniyor, arabaya tam bildirirken vatandaşlar müdahale ediyor. Yoldan geçen jandarma durumu görüyor ve Suriyeliyi alıyor. Savcı tutukluyor” paylaşımında bulundu.

YALANI VALİ GÜL ORTAYA ÇIKARDI

Valisi Davut Gül, Özdağ’ın bu yalanını da ortaya çıkararak şu ifadeleri kullandı:

“Karataş değil Abdulhamit Han, Araçla değil yaya, Jandarma değil polis, Suriyeli/yabancı değil vatandaşımız, Savcı değil mahkeme. Neresini düzeltelim? Suç işleyen herkese cezası veriliyor. Münferit olaylar üzerinde gündem oluşturmak toplumsal barışımıza zarar veriyor!”

“YATACAK YERİN YOK”

Skandal paylaşıma tepki gösteren İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, “Sen insan değilsin @umitozdag Senin yalanların yüzünden dün Bolu’da parkta oturan dört masum bıçaklandı, biri de darp edildi! Senin yatacak yerin yok!” ifadeleri ile tek gösterdi.

Twitter üzerinden iftira ve küfürlerini sürdüren Özdağ bir cevap daha veren Çataklı, “Sana uygun bi karşılama hazırlamıştık. Bekledik, gelmedin! Meclis otoparkında açıklama yapıp tüyen zavallı!” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan yalan makinesi Ümit Özdağ’a sert cevap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir