Kendisine ‘Said-i Nursi talebesi’ diyen Ümit Özdağ’a Gültekin Uysal’dan cevap: ‘Çocukluğunda tecavüze uğramış’

Katıldığı bir canlı yayında Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a “Said-i Nursi talebesi” diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a Uysal’dan sert cevap geldi: “Çocukluğunda tecavüze uğramış…”

featured

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Altılı Masa’nın ortak mutabakat metni ile ilgili, “Sizi tarikat ve cemaatleri, devletten çıkaracağız demekten alıkoyan nedir? Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal mı? Türkçe Olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete el koymasına göz yuman, işbirliği yapan diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu? Çıkın Türkiye’yi ne kadar sevdiğinizi açıklayın”ifadelerine Demokrat Parti’den yanıt geldi.

 

‘ŞEREF YOKSUNU ÜMİT ÖZDAĞ’A CEVABIMDIR’

Enginyurt’un hemen ardından Gültekin Uysal çok ağır bir şekilde Özdağ’a karşı yanıt verdi. Uysal, ” Şeref  yoksunu” diyerek seslendiği Özdağ’a şu yanıtı verdi:

‘UYSAL’I TANIMAK İÇİN BU TWİTİ OKUYUN’

Ümit Özdağ ise Uysal’a tek bir cümle ile Twitter hesabından yanıt verdi. Özdağ “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı tanımak için bu twiti okuyun” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir