Ümit Özdağ devlete iftira atmak için şimdi de PKK kanalını referans aldı

Depremin ilk gününden itibaren FETÖ destekli ırkçı çetesiyle deprem üzerinden provokasyon yaparak bir iç savaş başlatma gayretinde olan Ümit Özdağ, iğrenç paylaşımlarına PKK kanalını referans alarak devam etti.

featured

Türkiye’yi sarsan depremi fırsat bilerek Suriyeliler üzerinden sürdürdüğü provokasyonun dozunu arttıran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, vatan hainliği seviyesine ulaşan paylaşımlarına PKK kanalını referans alarak devam etti.

Benzer Haberler
umit-ozdag-suriyeli-terorist
Yalan motoru Ümit Özdağ’ın ‘Suriyeli hırsız’ dediği genç, Türk hafız çıktı
a3ac3f23-629e-4195-9515-894fb2e238c5
PKK’dan daha tehlikeli! Utanmaz provokatör Ümit Özdağ: ‘Depremden önce AKP’lileri çıkarıyorlar’
mersin kyk yurdu
Ümit Özdağ ve ahlaksız çetesinin ‘Mersin KYK yurdu’ yalanını CHP’li Ali Mahir Başarır çürüttü

PKK KANALINI PAYLAŞTI

Zafer Partisi Genel Bakşanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından PKK’nın yayın organı ANF’nin iktidarı ve devleti hedef alan yayınını paylaştı. Özdağ, paylaşımına ”Erdoğan iktidarı, depremde yıkılan binaların enkazı altından çok şey çıkardı. Yandaş çıkardı, yağmacı çıkardı, provokasyon çıkardı. Ama Türk milletini ve devletini enkazın altında bıraktı.” notunu düştü. Özdağ’a çok sert tepkiler geldi. Özdağ kısa sürede paylaşımlarını kaldırmak zorunda kaldı.

‘YURTLARA SURİYELİLER ALINIYOR’ İDDİASI DA YALAN ÇIKTI

Ardından yurtlara Suriyelilerin alındığını, Suriyelilere öncelik verildiğini iddia eden Özdağ’a CHP’li Ali Mahir Başarır söz konusu yurtları ziyaret ettiğini ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyerek karşılık verdi. Yalanlarına karşı kendisine dava açan vatandaşlara da saldıran Özdağ millete “Canınız cehenneme” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir