PKK’dan daha tehlikeli! Utanmaz provokatör Ümit Özdağ: ‘Depremden önce AKP’lileri çıkarıyorlar’

Irkçı Zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ, iğrenç provokasyonlarına deprem bölgesinde devam ediyor. Devlete düşmanlık yapmak için elinden geleni ortaya koyan Özdağ, şimdi de deprem enkazlarından önce AK Partililerin çıkarıldığını söyleyerek ağızları açık bıraktı.

featured

Türkiye’de ABD çıkarları doğrultusunda bir iç savaş çıkarmak için sabah akşam provokasyon yapan ve yalan söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ABD sevdası ibret verici söylemlerle devam ediyor.

“Türkçülük” yaptığını iddia ederek popülist söylemleriyle milliyetçi Türk gençliğinin beynini yıkayan ve Türkiye’de sokak olayları çıkarmak suretiyle Suriye’nin kuzeyinde kurulması planlanan terör devletine zemin hazırlamak isteyen Ümit Özdağ‘ın  1997 yılında ABD’de terör örgütü PKK yöneticileri ile görüştüğü ortaya çıkmıştı.

Benzer Haberler
FocSjaxWAAIQDfi
Ümit Özdağ ve çetesinin ‘Suriyeliler Fenerbahçe tırını yağmaladı’ haberine kulüp yöneticisinden yalanlama
sevda-gul-tuncer-ahmet-kaya
Zafer Partisi’nde Ümit Özdağ’ın gözdesi Sevda Gül Tunçer, Ahmet Kaya şarkısı söyledi
umit-ozdag-ypg
CIA uzantısı Ümit Özdağ yine YPG ve ABD’yi akladı: “YPG bir ordudur”

DEPREM BÖLGELERİNDE AHLAKSIZ PROVOKASYON

Kahramanmaraş’ta yaşanan iki depremin ardından yerle bir olan 10 il için halk ve devletin tüm kurumları elinden geleni yaparken, Ümit Özdağ işi siyasete dökmeye ve rezil iftiralarını gözü dönmüş gibi savurmaya devam ediyor.

İnternet üzerinden katıldığı bir canlı yayında Özdağ, enkazlardaki kurtarma çalışmaları hakkında ağızları açık bırakan, vicdansızca bir yalan söyledi.

https://twitter.com/misvakcaps/status/1623977760686317568?s=20&t=sme1CtQLoIgw3W1lHqGg1A

Özdağ, “Askerler enkazlardan önce AKP’lileri kurtarıyor” dedi.

MERSİN KYK İDDİASINI CHP’Lİ VEKİL YALANLADI

Depremzedelerin yurtlarda misafir edilmeye başlamasından kısa bir süre sonra Zafer Partisi Genel başkanı Ümit Özdağ ve ahlaksız çetesinin  sosyal medya hesaplarından, KYK yurtlarına daha çok Suriyelilerin yerleştirildiği, bu kişilerin konuk edildikleri odalarda nargile içtikleri ve müstehcen içerikli görüntüler paylaştıkları’ yönünde iddialar yer aldı.

Tepki çeken iddiaların ardından Hatay’daki temaslarını yarıda bırakarak Mersin’e gelen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, merkez Yenişehir ilçesindeki KYK Mersin Kırkkaşık Kız Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulundu.

İDDİALARIN YALAN OLDUĞUNU GÖRDÜ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile Yurt Müdürü Münire Şimşek’in de eşlik ettiği incelemelerde Başarır, sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu kendi gözleriyle gördü.

Başarır, incelemelerinin ardından sosyal medyada yer alan asılsız iddialara inanarak tepkilerini göstermek için yurt binası önünde toplanan bir grup gençle bir araya geldi.

‘ODALARIN DİZAYNI BİLE FARKLI’

Gençlere, “Gönlünüz rahat olsun, öyle bir şey yok” diyen Başarır, “Odaları gezdim. Samandağ’dan, Malatya’dan, Kahramanmaraş’tan her yerden gelen vatandaşlarımız var. Tabii ki Suriye vatandaşı olup gelen ailelerimiz de var. Ben rakamları aldım, sağolsun rakamları da verdiler. Nargile gibi, müstehcen görüntü gibi şeyler yok. Zaten odalarda böyle bir sistem de yok, odaları tek tek gezdim. Sosyal medyada olduğu gibi o görüntüler yok, hatta odaların dizaynı bile farklı. Eski görüntüler bunlar. Ben bizzat burada kalanları gördüm, Mersin milletvekili olarak içinizin rahat olmasını istiyorum. Ben bu gördüklerimi de sosyal medya hesaplarımdan paylaşacağım” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir