Ümit Özdağ’ın troll çetesinden darbe çağrısı! Adnan Menderes’e iğrenç küfürler…

Türk tarihinin utanç günlerinden biri olan 27 Mayıs darbesinin cuntacılarından Muzaffer Özdağ'ın oğlu Ümit Özdağ babasının kanlı ayak izini takip ediyor. Özdağ'a bağlı troller, darbeciler tarafından idam edilen demokrasi şehidi Adnan Menderes'e ağır hakaretlerle saldırırken darbeyi ve darbecileri öven iğrenç paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

featured

Son dönemde sığınmacılarla ilgili yaptığı çıkışlarla ABD’nin Türkiye’deki kaos planlarını körükleyen Ümit Özdağ’ın Türkiye’ye olan düşmanlığı genetik mi?

27 Mayıs darbesinin cuntacılarından Muzaffer Özdağ’ın oğlu olan Ümit Özdağ, babasının kanlı ayak izinden yürüyor. Türkiye’de Soros fonuyla ABD çıkarları doğrultusunda faaliyetler yürüten Özdağ’ın trol çetesi, Demokrasi Şehidimiz Adnan Menderes’le ilgili skandal ifadeler kullandı.

“MERKEZ SAĞCILARDAN KURTULMA FORMÜLÜ”

Ümit Özdağ’ın Soros fonuyla beslediği troll çetesi, 27 Mayıs darbesinin yıldönümünde skandal ifadelerle darbe çağrısı yaptı.

Özdağ’ın babasının da dahil olduğu 27 Mayıs cuntacıları tarafından idam edilen demokrasi şehidimiz Adnan Menderes’in darağacındaki fotoğrafını paylaşan Özdağ trolleri iğrenç ifadeler kullandı.

Sosyal medyada Ümit Özdağ için çalışan ‘Pertvrbatorvs’ isimli troll hesap tarafından paylaşılan skandal içerik kısa sürede Özdağ’ın destekçisi olan pek çok hesap tarafından da paylaşıldı.

MENDERES’E KÜFÜR VE HAKARETLER

Türk demokrasi tarihinin utanç günlerinden olan 28 Şubat’ta darbe heveslisi generaller ile sürekli toplantılar yapan Ümit Özdağ, bugün de Türkiye’de göçmenleri hedef alarak bir kaos çıkarma planına öncülük ediyor.

Özdağ’ın troll çetesine bağlı sosyal medya hesapları, yaptıkları paylaşımlarda darbeyi ve darbecileri överken demokrasi şehidi Adnan Menderes’e ise ağır küfür ve hakaretlerle saldırıyor.

İşte o paylaşımlar:

 

 

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir