Ümit Özdağ yine çuvalladı! Bu defa da Beyazıt Öztürk’ün sahte hesabını gerçek sandı

Yalan ve iftira söylemleriyle gündeme gelen ırkçı Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün yine büyük bir gafa imza attı. Trol bir hesabı gerçek zannedip paylaşımını alıntılayarak tweet atan Özdağ, hesabın gerçek olmadığını anlayınca yazdığı gönderiyi saniyeler içinde silmek zorunda kaldı…

featured

Sosyal medyayı provokasyon ve yalanlarıyla meşgul eden Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, büyük bir gafa daha imza attı. Akşam saatlerinde attığı tweetle ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ü, bir paylaşımından dolayı tebrik eden Özdağ, hesabın gerçek olmadığını anlayınca tweetini saniyeler içinde sildi.

Sığınmacılarla ilgili ırkçı söylemleri nedeniyle adını duyurmayı başaran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün ismi kullanılarak açılmış bir hesapta sığınmacılara yönelik paylaşımı alıntılayarak tweet attı.

Yüzü hiç kızarmıyor! Yalan makinesi Ümit Özdağ yine rezil oldu…

Özdağ, paylaşımı saniyeler içinde silmesine rağmen dalga konusu oldu.

KONU ‘’SIĞINMACI DÜŞMANLIĞI’’ OLUNCA BALIKLAMA DALIYOR

“Son dönemde ülkemizde yaşanan sessiz istilaya sessiz kalmak istemedim. Yurdumuzun istikameti Atatürk ilke ve inkılaplarıyla ters düşmektedir. İsteğim, aydın kişilerin artık konuşmaya başlamasıdır. Bugün susarsanız, yarın konuşacak bir vatanınız olmayacak. Artık ben de buradayım.” paylaşımını görüp sığınmacı düşmanlığı yapmak için balıklama atlayan Özdağ, yine bir trol hesabın oltasına takıldı…

Ümit Özdağ’ın mide bulandıran ilişki ağı deşifre oldu! ‘2023 bir seçim değil, istihbarat savaşı olacak’

SANİYELER İÇİNDE SİLDİ

Hesabın ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’e ait olduğunu düşünen Özdağ, “Tebrik ederim Beyazıt Öztürk. Ömrünü Türk halkının güvenliğini sağlamak için geçiren rahmetli babanın ruhu şad oldu.” notunu düştü.

Söz konusu hesabın Beyazıt Öztürk’e ait olmadığını fark eden Özdağ, paylaşımını saniyeler içinde silmek zorunda kaldı.

Ümit Özdağ’ın demografi fantezisi Kürtlerden Suriyelilere nasıl döndü?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir