Ümit Özdağ iyice sıyırdı! Gençlere skandal çağrı: ‘Anne babanızı eve kilitleyin’

Son dönemde ırkı söylemlerinin dozunu arttıran ve sığınmacılar üzerinden çeşitli yalanlarla algı yapmaya çalışan ırkçı Zafer Partisi’nin provokatör Genel Başkanı Ümit Özdağ, yeni bir skandala imza attı.

featured

Gençlere seslenen Ümit Özdağ, faşist düşüncelerini, “Annenizi babanızı Zafer Partisine oy vermeye ikna edin, ikna olmuyorlarsa oy verme günü eve kilitleyin” ifadeleriyle bir kez daha açığa çıkardı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sık sık yaptığı mülteci düşmanlığı ile gündeme geliyor.

Son dönemde yalan yanlış bilgiler sosyal medya üzerinden provokasyonun dozunu artıran Ümit Özdağ yeni bir skandala imza attı.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN YENİ SKANDAL: ANNE BABANIZI EVE KİLİTLEYİN

Kilis’te sığınmacıların nasıl gönderileceğine ilişkin toplantı yapan Ümit Özdağ gençlere yaptığı çağrıyı canlı yayında açıkladı.

Ümit Özdağ, “Gençlerle konuşuyorum, annenizi babanızı Zafer Partisine oy vermeye ikna edin, ikna olmuyorlarsa oy verme günü eve kilitleyin” ifadelerini kullandı.

Gençlerin kendisine destek verdiğini iddia eden Özdağ şu skandal ifadeleri kullandı;

“Bu ülkede 10 milyonu aşan sığınmacı var. Sığınmacıları yollayacak 1 tek parti var. O da Zafer Partisi. Türk gençliğinin büyük bir desteği var. Benle fotoğraf çektirmeye geliyorlar nereye gitsem. Ben de onlara şöyle söylüyorum, annenizi ve babanızı da Zafer Partisine oy vermeye ikna edin, ikna olmuyorlarsa oy verme günü eve kilitleyin. Oy kullanmasınlar…”

SON PROVOKASYONUNU DÜN YAPMIŞTI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twittter’dan ‘Suriyelilere ait Türklerin girmesi yasak gazino’ paylaşımı yapan Özdağ, işyeri sahibinin de Türk olduğu bilgisi yüzüne vurulunca tweetini silip kaçtı.

‘ANTEP GAZİNOSU’ YALANI

Özdağ, kişisel Twitter adresinden yaptığı paylaşımda ‘antep gazinosu’ isimli bir işyerinin videosuna yer verdi. Videoyu, “”Türklerin girmesi yasak” olan gazino, yarın Türklerin girmesi yasak olan mahalle ve ilçeler… Aziz Türk Milleti, “Davulla zurnayla yollayacağız” diyenler yalan söylüyor. Kimse bedava alışveriş yaptığı yerden gönüllü gitmez.” ifadeleriyle paylaşan Özdağ’ın mumu yatsıya kadar bile yanmadı.

Ümit Özdağ’dan Gaziantep’te yeni yalan! Sahibi Türk olan gazinoyu, ‘Suriyelilere ait’ gösterdi

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKINCA TWEETİ SİLDİ

Sosyal medya kullanıcıları, Gaziantep bulunan mekana Türklerin rahatça girebildiğini hatta sahibinin de Türk olduğunu dile getirdiler. Yalanının arkasında duramayacağını anlayan Özdağ, tweeti kısa bir süre sonra sildi.

Açıkça yalan söylemesine karşın herhangi özür yada düzeltme yapmaktan kaçan Özdağ’a, Twitter kullanıcıları tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir