Bu tam bir, ‘Ne diyor bu?’ olayıdır! Ali Erbaş’la ilgili kendisini yalanlayan Ümit Özdağ yine rezil oldu

Irkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendi kendini yalandığı olaylara bir yenisini daha ekledi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Londra’da ev aldığı yalanını söyleyen Özdağ, ‘’Belge var mı?’’ diyen gazeteciye verdiği cevapla rezil oldu.

featured

FETÖ’cü hainlerin yönettiği sosyal medya hesapları tarafından daha önce de paylaşılan iftiraları kaynak göstererek devlete ve devlet görevlilerine saldıran Özdağ, ”Çamur at izi kalsın” mantığıyla hareket ediyor. Sosyal medyadaki en büyük destekçileri FETÖ’cü ve PKK’lı hesaplar olan Özdağ, FETÖ’cü hainlerin gündeme getirdiği bir iftira nedeniyle kendi kendini yalanlamak zorunda kaldı.

Kendi yalanını yeni yaptığı acıkmasıyla ortaya çıkaran ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ‘’laf cambazlığı’’ yapmaya çalışarak, konuyu alakasız bir şekilde Atatürk’e getirdi.

Irkçı Ümit Özdağ’ın Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’la ilgili sözlerine İçişleri’nden tepki: İspat etmezsen alçaksın

HERKESİN İÇİNDE REZİL OLDU

Erbaş için, ‘’Londra’dan ev almış. Anlaşılan yurtdışına kaçmaya hazırlanıyor’’ yalanını söyleyen Özdağ’a, ‘’Belge var mı elinizde?’’ sorusu yöneltildi. Özdağ da ‘’Hayır elimizde tapu yok’’ cevabını vermek zorunda kalarak, herkesin içinde rezil oldu.

 

”NE DİYOR BU?”

‘’Esas mesele, Londra’dan ev alıp almadığı değil, esas mesele Atatürk düşmanı olup olmadığıdır.’’ diyen Özdağ’ın rezil olduğu o anların ardından, Kemal Sunal’ın Şener Şen ve Ayşen Gruda ile birlikte oynadığı, ‘’Süt Kardeşler’’ filmindeki fenomen olan, ‘’Ne diyor bu?’’ sahnesi akıllara geldi…

İşte o sanhe:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir