Yalan makinesine bağlansa makine patlar! Ümit Özdağ: ‘4 bin Suriyeli Sağlık Bakanlığına alındı’

Parti politikasını ırkçılık üzerine kurgulayarak oy toplayacağını zanneden provokatör Ümit Özdağ, her geçen gün farklı bir yalan ile gündemi meşgul etmeye çalışıyor. Türk siyasetinde tek bildiği yalan ve iftira olan Özdağ, son olarak Avrupa Birliği’nin masraflarını karşıladığı Suriyeli sağlık çalışanları üzerinden yalan dolu bir paylaşım yaptı. Özdağ, ‘’4 bin Suriyeli Sağlık Bakanlığına alındı.’’ diyerek, göz göre göre yalan söyledi…

featured

Daha önce FETÖ’cü hainlere ‘yalan söyleme teknikleri’ dersi verdiği ortaya çıkan ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 4 bin Suriyelinin Sağlık Bakanlığı tarafından göreve başlatıldığını iddia etti.

Sığınmacı düşmanlığını körükleyip, iç savaş çığırtkanlığı yapan Özdağ, ‘’4000 Suriyeli Sağlık Bakanlığı tarafından göreve başlatılmış. Binlerce Türk doktoru Türkiye’yi terk ediyor. Ülkemiz her geçen gün içten içe çürütülüyor. Buna rağmen korkma, Zafer Yakın. Saray iki şeye çare bulamıyor. Dövizin yükselmesine ve Zafer Partisi’nin yükselmesine’’ ifadelerini kullandı.

Yalan makinesine bağlansa makineyi patlatacak güçte yalanlar söyleyen Özdağ’ın yaptığı son algı operasyonu da elinde patladı.

Ümit Özdağ şimdi de FETÖ’cü hainlerin sahte ‘polis sendikası’ hesaplarına sarıldı

‘’4 BİN SURİYELİ SAĞLIK BAKANLIĞINA ALINDI’’ İDDİASI AYLAR ÖNCE YALANLANMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mart 2022’de yaptığı açıklamasında konuyla ilgili gerçeği paylaşmıştı.

29 ilde 185 Göçmen Sağlığı Merkezi’nin faaliyete geçirildiğini söyleyen Bakan Koca, ‘’Bu göçmen sağlığı merkezlerinde ülkemize göç etmek zorunda kalan 787’si hekim, 34’ü diş hekimi, bin 149’u hemşire olmak üzere yaklaşık 4 bin Suriyeli sağlık çalışanı gerekli adaptasyon eğitimleri verildikten sonra istihdam edilmektedir” açıklamasında bulunmuştu.

Açıklamasının devamında, Suriyeli sağlık çalışanlarının istihdam edildiği Göçmen Sağlığı Merkezlerinin yapımı ve görevli sağlık personelinin istihdamının Avrupa Birliği (AB) fonlarından karşılandığını belirten Koca, “Personel sadece Suriyeli hastalara hizmet vermektedir. Personel Sağlık Bakanlığı kadrosunda değildir, proje kapsamında geçici sözleşmelidir.” bilgisini vermişti.

Yüzü de kızarmıyor! ‘Teyitleştik’ dediği muhtar Ümit Özdağ’ı yalanladı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir