Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Ümitcan Uygun tuzağına düşürdüğü kızların kanıyla yaşadığı lüks hayatıyla gündemde!

featured

Ümitcan Uygun, kız arkadaşı Aleyna Çakır’ın intihar ederek olarak belirlenen ancak Müge Anlı’nın programında konuya yer vermesiyle şüpheli görülmeye başlanan ölümünün ardından araştırılmaya başlandı.

ÜZERİNDEKİ TİŞÖRTÜN FİYATI: 3.349 TL

Facebook hesabındaki bilgilere göre Ümitcan Uygun’un doğum yeri Yozgat’ın Yerköy ilçesi. Ankara Üniversitesi mezunu olarak kendini gösteren Uygun, paylaşımlarında elindeki paralarla, lüks arabalarla poz verirken görülüyor. Arıca profilinde Ümitcan Aleyna Uygun ismini kullanması ise dikkat çekici bir ayrıntı olarak yer alıyor.

Dün annesi Gülay Uygun’un ölümü sebebiyle gittiği Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere açıklama yapan Ümitcan Uygun’un üzerindeki tişört dikkatlerden kaçmadı. Dünyaca ünlü Valentino markasının tasarımı olan tişörtün satış fiyatı 3.349 TL ve Beymen mağazalarında satılıyor.

LÜKS ARABALAR, PAHALI TATİLLER 

Ümitcan Uygun elinde silah, önünde deste deste yığılmış şekilde duran paralar, lüks araçlarla ve pahalı tatillerden paylaştığı fotoğraflarla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Bilindiği kadarı ile sabit bir geliri ve mesleği olmayan Ümitcan Uygun’un bu kadar parayı nereden bulduğu ve bu kadar lüks bir hayatı nasıl yaşadığı ise merak konusu. Bazı iddialar Ankara pavyonlarına çalışacak kadınları bulduğunu, bazıları ise Aleyna Çakır gibi genç kızların kazançlarına  zorla el koyduğu yönünde.

KOLUNDA JİLET İZLERİ 

Fotoğraflardan birinde net şekilde görülebilen kolundaki jilet izleri ise Müge Anlı’nın programında ismini vermeyerek konuşan çoğu kişinin psikolojik sorunları olduğu iddiasını ise güçlendirir nitelikte.

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir