UltrAslan’dan Koç Holding için boykot çağrısı

Galatasaray taraftar grubu UltArslan, Alanyaspor’la 2-2 biten maçın ardından Koç Holding için boykot çağrısı yaptı. Çağrı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

featured

Galatasaray, 2-0 öne geçtiği ve 2-2’lik beraberlikle tamamladığı Alanyaspor karşısında mücadeleyi 9 kişi tamamladı. Ali Palabıyık’ın Sacha Boey’a gösterdiği tartışmalı kırmızı kartın sarı-kırmızılı taraftarlar deliye döndü.

UltArslan da hakem Ali Palabıyık üzerinden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a yüklendi.

UltrAslan, sosyal medya hesabından şu açıklama ile Koç Holding’e yönelik boykot çağrısı yaptı;

‘’Mademki ailenizin en başarısızının, en küçüğünün önünü açtılar; Galatasaray taraftarı gerekeni, gerektiği şekilde tekrar yapacaktır. Bu markalarla alışverişini sürdürenler GALATASARAYLILIĞINI bir kez daha GÖZDEN GEÇİRSİN.

Bugünden itibaren Galatasaray Camiasının size uygulayacağı boykot sayesinde siz ve sizden sonra gelecek nesilleriniz sadece “Ülkenin en zengin ailelerinden” olarak değil “AİLECE GALATASARAY’A SAVAŞ AÇMIŞ VE HER DEFASINDA YENİLMİŞ KOÇ GRUBU” olarak da anılacak.’’

İşte UltrAslan’ın Koç Holding’i boykot çağrısı ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

tweet beşiktaşlıyım ancak türkiye’nin en büyük şirketlerinden birini boykot edelim çağrısıdır. bir işe yaramayacaktır. şöyle bi markalara baktım da cidden kullanmayacaklarsa ayakta alkışlarım… önceki zamanlarda da galatasaray taraftarlarının boykot ettiği koç holding yılın ilk yarısında 385 milyar tl gelir açıklamıştır. ultraslan’ın boykot çağrısı bilkom’un distribütörü olduğu telefondan atılmıştır. -iphone, ipad, mac- boykot’a katılan herkese başarılar dilerim.

bu gs’liler puan kaybedip kaybedip niye fener’e ağlıyor anlamıyorum. bu arada boykotu başlatana liste için teşekkürler. kullanmadığım ürünler varmış, onları kullanmaya başlayacağım.

listede tat da var. 700 gram salça olmuş 55 lira, protestoya gerek mi var millet alamıyor zaten. memleketin içinden geçenlere 3 maymunu oynadınız, sıra futbolunuza gelince sesiniz açıldı. sözüm sadece gs camiasına değil, tüm ruh hastası fanatiklere.

anlamsız hareket. dün fenerin 2 penaltısı es geçilirken gülüyordunuz. rossi takınca sustunuz. şimdi de sacha boeyin aptallığına kızacağınıza hakeme, fenere sarıyorsunuz. ersun dönemi alanya maçında olanların çeyreğini yaşamadınız 10 haftada. o sene bize yapılanlarda sessiz kalıp şimdi ortada bir şey yokken kendi çöp takımınızın suçunu hakemlere falan atmayın. sövdüğünüz ali koç yabancı hakem fikrini ilk dile getiren adamdır. not: diagnenin 3 kişiyi devire devire asist yaptığı maçın hakemi de ali palabıyıktı.

anlamsız ve karşılık bulmayacak kampanya. bununla birlikte listede hata var, sek satılalı çok oldu.

bahis sirketinde demiroren varken ne koc’u lan dedigim durum. cok salakca bir paylasim.

işlerine gelmeyen markaları koymamışlar listeye hahah. tüpraş’ı da boykot etsenize. arabalarınıza binmeyin, toplu taşıma kullanmayın, tabanvayla gidin gelin her yere yiyorsa.

ulan yine mi?

hahaha boykotu başlatanların çoğunun enişte doblosuna ya da egea’ya bindiğine ve opet’ten yakıt aldığına eminim fakat kanıtlayamam.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir