Ukrayna’da soyularak direğe bağlanan insanların görüntüleri tepki çekti!

Rusya’nın işgal ettiği Ukrayna’da soyularak direğe bağlanan insanların görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

featured

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan dolayı gıda krizinin patlak verdiği Ukrayna’da boş bulduğu marketleri yağmalayanları yakalayan bölge halkının, yağmacıları önde dövdüğü, ardından direğe bağlayarak işkence yaptığı anlar, sosyal medyada gündem oldu.

https://twitter.com/Karmabash/status/1505225566387064833

İki ülke arasındaki barış müzakereleri devam ederken, savaş bölgesinden istenmeyen görüntüler de gelmeye devam ediyor. Ukrayna’da krizi fırsata çevirmek isteyenler, boş buldukları evleri veya marketleri yağmalıyor. Bu kişilere karşı birleşen bölge halkı ise kendi yöntemlerince yakaladıkları yağmacılara ceza veriyor.

Özellikle Twitter’dan Mart 2022’de paylaşılan görüntülerde direğe bağlanan kişilere sopalarla vurulduğu görülürken, bir görüntüde ise elektrik direğine bağlanan kadının pantolonunun indirildiği görülüyor.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Bir başka görüntülerde ise yağmacı olduğu iddia edilen kişiler; streç ve bantlarla direklere bağlanarak cezalandırılıyor.

Ukrayna halkının bu görüntüleri ibret için paylaştığı öğrenilirken, sosyal medyada paylaşılan görüntüler kamuoyunda infial yarattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir