Ukrayna’da CNN Türk ekibine saldırı! Muhabir Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı’ya ulaşılamıyor

Ukrayna'da CNN Türk ekibine saldırı düzenlendi. Hande Fırat, araçlarının lastiklerine ateş açıldığı ve konvoy ile birlikte geri döndükleri bilgisini verirken; muhabir ve kameramana ulaşılamadığını söyledi.

featured

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken;  Lviv’den yolan çıkan CNN TÜRK aracı Kiev yakınlarında hedef alındı.

CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü Hande Fırat, Ukrayna’da yaşanan sıcak gelişmeyi şu sözlerle duyurdu:

Lviv’den Kiev’e giden CNN Türk ekibinin aracına Kiev yakınlarında ateş açıldı. Biz aslında Samet’e ulaşmaya çalışıyoruz, Samet’e şu an için ulaşamadık. Aracın lastiklerini isabet aldığı, konvoydaki diğer araçlarla geri dönüyorlar bilgisi var. Ekipte Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı var.

Aracın lastiklerine isabet almış, iki lastik patlamış. Konvoyda diğer araçlarla Kiev’e giremeden geri döndükleri bilgisi var.

Konuşan arkadaşımızın söylediği, “Ne yapacaklarını bilmiyorlardı, konvoyla geri dönüyorlardı. Hat koptu”

Şimdi Samet’e de Emre’ye de ulaşmaya çalışıyoruz. Editör arkadaşlarımızla yazışıyoruz. Allah korusun ama herhangi bir kötü bir durum var mı yok mu… Belli ki CNN Türk’ten İdris Arıkan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişler bugün yola çıkmışlardı.

Hatta bağlanabilseydik, yoldaki durumu soracaktık. Samet’in İdris ile yaptığı telefon görüşmesinden edindiğimiz bilgi şu an için. Araçların lastiklerine ateş açıldığı, konvoyda başka araçların da olduğu ve geldikleri yoldan geri dönmekte oldukları yönünde.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir