Uğurcan Çakır Kayserispor taraftarına tepkili: Taraftarımıza sesleniyorum bu yaşananları unutmasınlar

Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır, Türkiye Kupası'nda 4-2 mağlup oldukları Kayserispor maçı sonrası sert açıklamalar yaptı. Kayserispor taraftarına tepki gösteren Çakır, "Taraftar ellerine ne geçtiyse sahaya attı, şampiyon takım geldi buraya. Böyle olmasını beklemiyorduk. Çirkin görüntüler oldu, ayıp. Taraftarımıza da sesleniyorum bu yaşananları unutmasınlar!" dedi.

featured

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, “Ellerine ne geçtiyse bize attılar; böyle kardeş olmaz!” sözleriyle Kayserispor taraftarına tepki gösterdi.

Kayserispor deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası’na havlu atan Trabzonspor’da Uğurcan Çakır maç boyunca sahaya atılan maddeler nedeniyle Sarı-Kırmızılı taraftarlara sitem etti.

“KARDEŞ TAKIM BÖYLE OLMAZ”

Başarılı kaleci, “Kayserispor takımını tebrik ediyorum ancak sadece takımı tebrik ediyorum. Taraftar ellerine ne geçtiyse sahaya attı, şampiyon takım geldi buraya. Böyle olmasını beklemiyorduk. Çirkin görüntüler oldu, ayıp. Bir yerimize bir şey olacak diye korktuk. Kardeş takım diyoruz ama kardeş takım olmaz böyle. Taraftarımıza da sesleniyorum bu yaşananları unutmasınlar. Biz onları böyle ağırlamadık!” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir