Uçkur partisinde bugün! CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, genç kızlarla alemde görüntülendi

CHP’de ‘uçkur’ skandallarının aradı arkası kesilmiyor. Dün, CHP’li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin genç bir kadını alıkoyduğu iddialarından Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun da genç kızlarla gece alemi yaptığı iddia edildi.

Al Sana Haber programının moderatörü Seyhan Soylu yine bomba bir iddia ile gündemi sarstı.

CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun çocuğu yaşındaki kızlarla alem yaptığını iddia eden Soylu, CHP içindeki ‘uçkur’ meselesini sert dille eleştirdi.

 

Seyhan Soylu; “Yaptığım haberler bazen canımı acıtmasına rağmen mesleğimin gereğini yapmak zorunda kalıyorum”  diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti:

”Sevgili izleyicilerimiz bugün sizlere Olay yaratacak bir skandalın belgeleriyle sunacağım. Ne yazık ki sunacağım video haberin skandal kahramanı siyasetçi benimde yakından tanıdığım biri fakat mesleğim icabı Babam böyle bir rezalete imza atsa onu da yayımlarım.

Az sonra sizlere yayınlayacağım video görüntülerinde yer alan siyasetçi kendini az sonra tanıtımlarında görmüş ve araya iki önemli siyasetçiyi, birçok iş adamını devreye sokarak haberi yapma dediler. Benim rahmetli Annemde yine rahmetli Ecevit ile uzun yıllar CHP’de aktif siyaset yapmış bir kadın. Annem bana siyasetçi hizmet öncesi önce topluma iyi bir aile babası, sadakatli bir eş ve sonrada halkın hakkını yemeden, hakkı savunarak hizmet etmesi gerekir derdi.

 

Öncelikle rahmetli annemden bu haberi yaparken beni af etmesini, onun öğretilerini kamuoyunla utanarak paylaşmak zorunda olduğumu söyleyerek haberi sunmak isterim”

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI ALEMDE

Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu’nu kızı yaşındaki genç kızlarla samimi bir şekilde görüntülediğini söyleyen Seyhan Soylu, CHP’li başkana “Sen evli adamsın, çocuğun yaşındaki kızlarla ne işin var?” diyerek tepki gösterdi.

 

“Ben öncelikle bir gazeteciyim. Ve skandalın kahranı olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yönettiği ilçe Bakırköy’e bağlı Yeşilköy’de oturmaktayım.

Kendisini de yakinen tanırım. Haber konusunda babamın oğluna tavizim yoktur. Haberi yakaladığım gün bir iş yemeği için Yeşilyurt spor kulübündeki bir Restoran’a gittim. Daha öncede Bakırköy ile ilgili birçok skandal olacak haber kulağıma gelmişti.

Belediyede yolsuzluk, rüşvet iddiaları vs vs fakat malumunuz üzere çamur at izi kalsın misali somut delil olmazsa habere itibar etmem. Bülent Başkan ile ilgili çapkınlık haberleri de kulağıma sık sık gelir, ben bana bu haberleri getirenlere yahu yapmayın adam evli çoluğu çocuğu var diye terslerdim. Hatta Bülent akıllı adamdır CHP’nin geçmişte CHP’nin Genel Başkanı Deniz Baykal’ın uçkur davasına koltuğunu kaybettiğini, ondan öncede İSKİ skandalında u borularını karıştırdıklarını aynı hatayı Kerimoğlu’nun yapmayacağını savunurdum.

 

İşte o gün savunduğum adam bir iş adamı ve yanlarında çocukları yaşımda genç kızlar ile Yeşilyurt spor tesislerindeki restoranda alemdeler. İşte haber ayağına gelirmiş dedikleri bu olsa gerek dedim. Bastım telefonun deklanşörüne ve o skandal görüntüleri çektim”

 

KILIÇDAROĞLU’NA SESLENDİ: “BELEDİYENİN PARALARI ALEMLERE AKIYOR”

Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun da bir uçkur olayı ile genel başkan olduğunu hatırlatarak şok bir göndermede bulundu:

Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na da buradan sesleniyorum. Deniz Baykal’ ın uçkuruna sahip çıkamaması sonucu teslim aldığınız CHP hala uçkur davasında. Yıllarca İski’ydi miskiydi derken boruyu yanlış yerde döşediniz.

Hala bu zihniyette giderseniz hayatınız boyunca bir daha bu oluşumu altılı değil bir düzine haline gelseniz mevcut iktidarı bu zihniyetle sarsamazsınız. Çünkü insanlar yalnızca ekonomik anlamda değil toplumsal olarak kanaat önderi olabilecek, rol model olabilecek aile babalarının siyaset yapmasını istiyor. Bilginiz olsun” diyerek programını kapattı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir