Üç Kuruş dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç fırtınası…

featured

Çukur dizisinin devamı niteliğinde olacağı iddia edilen Üç Kuruş dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Murat Uyurkulak ile Damla Serim’in yazdığı dizide Aras Bulut İynemli’nin rol alıp almayacağı merak edilirken, Kartal’a hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun rolü için saçlarını sarıya boyatması dikkat çekmişti.

ÜÇ KURUŞ KONUSU NE?

Üç Kuruş dizisi seri katil İrfan’ın işlediği cinayet sahnesiyle başlıyor. İrfan kurbanını öldürdükten sonra üzerine 3 kuruş atıyor. Dizi adını bu simgeden alıyor. Daha sonra polis teşkilatının renkli bir operasyonla bir hanın altında kumarhane işleten Kartal’ı yakaladığı sahneyi izleyeceğiz. Kartal ve ailesinin yaşadığı mahallenin hikâyesi de dizide geniş yer tutacak. Kartal ile İrfan’ın bağlantısı ise dizinin ana merkezini oluşturacak.

ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI KİMLER?

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Aytaç Uşun, Damla Makar ve Burak Altay gibi önemli isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi için hazırlıklar devam ediyor.

Üç Kuruş dizisinde özellikle de hikayenin ön planda olan İrfan karakterini canlandırması için anlaşılan oyuncu Diren Polatoğulları oldu…

İLK FRAGMAN YAYINDA

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir