Twitter çöktü mü? Twitter neden açılmıyor? 14 Temmuz Twitter ne zaman düzelecek?

Twitter çöktü! Milyonlarca kullanıcısı bulunan ve son olarak Elon Musk’ın satın almaktan vazgeçtiği yönünde haberlerle gündeme gelen Twitter’da erişim engeli problemi yaşanıyor. Peki Twitter neden çöktü? Twitter ne zaman açılacak? İşte detaylar…

featured

Türkiye ve dünya gündeminden olayların paylaşıldığı Twitter’da erişim problemi yaşanıyor. Twitter’a girmek isteyen kullanıcılar, ‘’Bir hata oluştu ama endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor. Tekrar deneyelim.’’ uyarısıyla karşılaşıyor. Peki Twitter çöktü mü? Twitter neden açılmıyor? 14 Temmuz Twitter ne zaman düzelecek? Son dakika ayrıntıları haberimizde…

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN AÇILMIYOR?

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter’a 14 Temmuz 2022 saat 15.00’ten itibaren erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılar Twitter’a giriş yapmak istediğinde, “Bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar dene.” uyarısı ile karşılaştı.

Erişim problemi ile ilgili olarak Twitter’dan henüz bir açıklama yapılmadı.

Yaklaşık olarak yarım saatlik yaşanan erişim engelinin ardından Twitter yeniden düzeldi.

TWEETDECK ÇÖKTÜ MÜ?

Twitter hesaplarının yönetimi için bir sosyal medya panosu uygulaması olan TweetDeck’e giriş yapmaya çalışan kullanıcılar ise, ”{“errors”:[{“code”:131,”message”:”Internal error.”}]}” hatasıyla karşılaştı.

Diğer taraftan sosyal medya uygulamalarındaki kesintileri rapor eden downdetector isimli sitede de Twitter kaynaklı sorunların grafiğinde hızlı bir yükseliş olduğu görüldü.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir