Twitter çöktü mü? Bilgisayardan Twitter’a neden girilmiyor?

featured

Twitter kullanıcıları, bugün akşam saatlerinde platforma bilgisayardan giriş yapmada sorun yaşadı. Bu kapsamda Twitter çöktü mü? Bilgisayardan Twitter’a neden girilmiyor? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar…

Kullanıcıların “tweet” olarak bilinen mesajları yayımladığı ve birbirleriyle etkileşimde bulunduğu Amerikan mikroblog ve sosyal ağ hizmeti Twitter’da bugün saat 19.10 sıralarında sorun yaşandı.

Twitter kullanıcıları, uygulamayı kullanmakta sorun yaşamazken, bilgisayarda tarayıcı üzerinden giriş yapmada problem yaşadı.

BİLGİSAYARDAN ERİŞİM SORUNU

Bilgisayardan Twitter’a kullanıcı adı ve şifrelerini girerek giriş yapmak isteyen kullanıcılar, yeni hesap oluştur seçeneği ile karşı karşıya kaldı. Hesabı açık olan Twitter kullanıcıları da sanki hesaplarından çıkış yapmış gibi aynı durumla karşı karşıya kaldı.

Kullanıcı adı ve şifrelerini girerek Twitter’a giriş yapmak isteyen kullanıcılar yukarıdaki ekranla karşılaştı.

“Zaten hesabın var mı? Giriş yap” kısmından linke tıkladıklarında, kullanıcı adı ve şifre girecekleri ekrana yönlendirileceklerini düşünen kullanıcılar, bu kez de “Henüz bir hesabın yok mu? Hemen kaydol” seçeneği ile karşı karşıya kaldı.

Bazı bölgelerde ve kullanıcılarda yaşanan akış yenileme sorunu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir