Türkiye’nin konuştuğu cinayette Osman Büyükşen’in çağrısı cevapsız kalmadı! Büyükşen cinayeti için 10 kişilik özel ekip kuruldu

featured

Konya’nın Karatay İlçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerine 3 Eylül 2018 gecesi giren maskeli bir şahıs tarafından öldürüldükleri iddia edilen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayeti 3 yıldır aydınlatılmayı bekliyor.

Müge Anlı’nın canlı yayınına konuk olan çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen, anne ve babasının katilinin ortaya çıkartılması için yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Konya’da katledilen Büyükşen çiftinin oğlu Dr. Osman Büyükşen tüm Türkiye’yi ağlattı! Sosyal medya ayakta: #büyükşenkatilleriyakalansın

Çağrının ardından Jandarma Genel Komutanlığı, çifte cinayetin çözümü için Jandarma Suç Araştırma Timi’nin (JASAT) deneyimli dedektiflerinden oluşan 10 kişilik özel bir ekip kurdu.

Müge Anlı; “Türkiye’nin farklı illerinden bir araya gelen 10 deneyimli JASAT dedektifi, soruşturmayı yürüten Konya İl Jandarma Komutanlığı’na destek verecek. Jandarma Genel Komutanlığı’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Olay yerine ilk gelen kişi canlı yayında

Vahşi cinayetin işlendiği eve gelen ilk Jandarma Er Emre Atmaca, Müge Anlı canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu.

Konya’daki Necla-Metin Büyükşen cinayetinde bomba iddia! Çiftin kızları Büşra Büyükşen, katilin kimliğini gizliyor mu?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir