Türkiye’de terörist olmak…

Türkiye’de en kolay vurulan yaftalardan biri de “terörist”…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin o günkü ruh haline göre siz de her an terörist ilan edilebilirsiniz!

Özellikle AK Partililerde bu konuda büyük bir kafa karışıklığı var. Dün “Sayın Genel başkanım, Sayın Başbakanım, Sayın Bakanım” diye karşılama kuyruğuna girdikleri isimlerin bugün terörist ilan edildiklerini gördükçe afallıyorlar.

Birkaç sene öncesine kadar AK Parti’nin genel başkanlığını, Türkiye’nin başbakanlığını yapmış Ahmet Davutoğlu, yıllardır başbakan yardımcılığı ve bakanlık yapmış Ali Babacan da terörist ilan edildi!

Bu isimler terörist ilan edildikten sonra hiç kimsenin bu ülkede terörist ilan edilmeme gibi bir şans yok!

Hatta yarın bir bakmışsınız, bu ülkede Cumhurbaşkanlığı yapmış bir isim bile terörist ilan edilebilir! Çünkü Genel Kurmay Başkanımızı terörist diye tutuklamış bir ülkeyiz…

Türkiye’de “terörist” kavramı da milliyetçilik kavramı gibi “yanardöner” bir hal aldı…

Dünün milliyetçileri bir anda terörist, dünün teröristleri bir anda milliyetçi olabiliyor!

Misal Mümtazer Türköne…

FETÖ terör örgütünün önde gelen isimlerinden bir tanesi…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı darağacı ile tehdit edebilecek kadar ileri gitmişti. 15 Temmuz darbe girişiminin hazırlayıcılarından, TRT’de okunan darbe bildirisini yazan kalem olarak tanınıyordu. Fakat ne olduysa birdenbire “vatansever bir milliyetçi” ilan edildi!

Misal Osman Öcalan…

Binlerce askerimizi şehit eden PKK terör örgütünün üst düzey yöneticisi ama Türkiye’nin Cumhurbaşkanı onun terörist olduğunu bilmiyor! Hatta Türkiye’nin devlet kanalı TRT, gidip onunla “kanaat önderi” gibi röportaj bile yapabiliyor.

Ergenekon davasında devletin savcıları tarafından terörist ilan edilen TSK mensuplarının birkaç yıl sonra mağdur; devletin savcılarının ise terörist olduğu anlaşıldı…

Meral Akşener…

Devlet Bahçeli’nin ruh dünyasına göre bir gün terörist, bir gün yerli ve milli…

Kemal Kılıçdaroğlu…

Türkiye’nin yarısının oy verdiği Millet ittifakının en çok oy alan partisinin genel başkanı her gün terörist ilan ediliyor! Bu da demek oluyor ki, Türkiye’nin %50’si teröristleri seviyor ve destekliyor!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir