Türkiye-İsviçre maçını yönetecek olan Slavko Vincic’in skandalları ortaya çıktı! Fuhuş partisinde tutuklanmış…

featured

EURO 2020’de A Milli Takımımız grubun son maçında İsviçre ile karşılaşacak. Türkiye – İsviçre karşılaşmasını Sloven hakem Slavko Vincic yöneteceği açıklanmışken, Sloven hakemin geçtiğimiz yıl yasa dışı bir partide tutuklandığı ortaya çıktı.

Fuhuş partisinde yakalandı

Sloven hakem Slavko Vincic, geçtiğimiz yıl Bosna Hersek’te düzenlenen ve çok sayıda uyuşturucu ile yasa dışı silahın ele geçirildiği fuhuş partisinde tutuklanmıştı. FIFA kokartlı hakem, Bosna Hersek’te düzenlenen partiye polislerin baskın yapması sonrası göz altına alınmıştı. Slavko Vincic ile birlikte 26 erkek ve 9 hayat kadını bir evin içerisinde gizlenmiş yasa dışı silah ve uyuşturucu ile yakalandı.

“İş yemeği için gitmiştim”

Polis baskınında yakalanan Slavko Vincic emniyete verdiği ifadede, “Ben oraya gittiğimde neler olduğunu bilmiyordum. İş yemeği için gitmiştim. Bir kabus gibiydi. Çok zor zamanlar geçirdim. Ben orada hiçbir şey yapmadım. Fuhuş partisi de yoktu. Silahları da polis baskınından sonra gördüm. Ben orada iş konuşuyordum. Film gibiydi” açıklamalarını yapmıştı.

Daha önce yönettiği maçlar

Slavko Vincic daha önce A Milli Takımı’nın iki maçında düdük çaldı. Ay-yıldızlılar bu karşılaşmaların birinde Hırvatistan ile 3-3 berabere kalırken, İrlanda Cumhuriyeti’ni 1-0 mağlup etmişti.

Slavko Vincic ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da birer maçını yönetmiş ve temsilcilerimiz bu maçlardan beraberlikle ayrılmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir