Türkiye Değişim Partisi, CHP ile birleşiyor! Mustafa Sarıgül’den ilk açıklama

Mustafa Sarıgül, parti meclisinde alınan kararı duyurdu. Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi'nin CHP ile birleşeceğini açıkladı. CHP listesinden Milletvekili seçilen Sarıgül, "TDP bugün elini taşın altına koymuştur ve Kılıçdaroğlu'nun yanında olmaya devam edecektir" dedi.

featured

Seçim hezimeti sonrası CHP’de ilginç olaylar meydana geliyor. Ekrem İmamoğlu koltuğu bırakmayan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı alenen “değişim şart” diyerek bayrak açarken CHP listelerinden aday olup milletvwekili olan Mustafa Sarıgül flaş bir karara imza attı.

TDP CHP’YE KATILMA KARARI ALDI

Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi, CHP’ye katılacak. Birleşme kararı, TDP’nin Parti Meclisi toplantısında alındı. Toplantıdan sonra açıklama yapan Sarıgül, TDP bugün elini taşın altına koymuştur ve Kılıçdaroğlu’nun yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Sarıgül ayrıca, CHP’den aday gösterilmesine ilişkin de “TDP olarak ülkemizin geleceğini düşündük ve Kılıçdaroğlu’nun yanında yer aldık. Tamamen bir sürpriz oldu. Hiçbir talebimiz olmadığı olmadığı halde listelerin verilmesinden bir saat önce bana bir telefon geldi ve ‘Sizden Erzincan’da görev istiyoruz’ denildi” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir