Turkcell’de çekiliş rezaleti! Yapılan iki çekilişte ortak isimler çıktı…

featured

Turkcell bünyesinde yapılan çekilişlerde skandal yaşanıyor. GSM operatörünün birkaç ay arayla yaptığı iki çekilişte ortak kazananların olduğu ortaya çıktı.

Bir sosyal medya kullanıcısının katıldığı iki çekilişin sonucuna baktığında fark ettiği durum, görenleri şaşkına çevirdi. Kullanıcı çağrı merkezini aradığında “Olabilir” cevabıyla karşılaştığını söyledi.

Göstermelik çekilişi eleştiren kullanıcılara bir yanıt yazan mağdur kişi, başına gelenleri şöyle anlattı:

“Bunu dile getirmek için benzer örnek buldum. Dilim döndüğünce anlatayım: Turkcell’e ait bir uygulama olan Paycell görüntüde belirtildiği üzere bir çekiliş yapıyor. Çekilişe ait detaylar zaten görülüyor. Kendi sitesi veya uygulamalarından ayrıntıya ulaşamadım.

Bu da Turkcell’e ait bir başka uygulama olan Turkcell Platinum’a ait bir çekiliş sonucu. Kaç kişi katıldı açıklaması yapılmadı. Şöyle bir ayrıntı vereyim: Her gün uygulamaya girerek çekiliş hakkı kazanabiliyorsunuz. Bir kişi 40+ kez çekiliş hakkı kazanabilir yani.

“İki çekiliş arasında birkaç ay var”

İki çekiliş arasında bir kaç ay var. Paycell çekilişine 350.000’e yakın insan katılım sağlamış. Yukarıda belirttiğim üzere Platinum’a ait çekilişe de minimum o kadar kişi katılım sağlamıştır. Çünkü kullanım açısından daha kolay.

Her iki çekiliş sonucu kazananları incelemenizi istiyorum. Yüzbinlerce kişinin katılım sağladığı her iki çekilişin “ortak kazananları” mevcut. 1 değil 2 değil tam 3 kişi. Matematiksel olarak ne kadar mümkün olduğunu(!) biri yazar herhalde.

Ben içlerinden sadece Platinum uygulmasının çekilişine katıldım. Zaten o sayede farkettim. Farkettikten sonra müşteri hizmetlerini aradım. Çağrı merkezi çalışanı afalladı, yetkilisiyle görüştü geldi. Olabilir demiş yetkilisi o gün yaptığım görüşme görüntüsü de burada.

Ben bunu ithamda bulunmak için yazmadım ama durum ortada. İnsanlar umut bağlıyor bu tarz şeylere. Akıllarında olsun. Sevgilerle.”

Çekilişler ve sonuçları ise şöyle:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir