Türk kızlarının çok çirkin giyinmesi sosyal medyayı birbirine düşürdü!

Son zamanlarda sosyal medyada Türk kızları kötü giyimleri hakkında eleştirilere maruz kaldı. Kadınlar giyimleri yüzünden sosyal platformlarda ilginç yorumların hedefi oldu. İşte o yorumlar...

featured

Bir toplumun belirli bir zaman dilimi içinde daha popüler olan giyim tarzına moda denir. Dünya üzerindeki tüm kadınlar modaya uymak için neredeyse birbirleri ile yarışıyor.

Son zamanlarda Türk kızlarının giyimleri üzerine sosyal medyada linç dolu yorumlar görür olduk. Hakarete varan yorumlar kullanıcıları birbirine düşürmeye yetti. Bir kısım kullanıcılar ise kadınların erkekler yüzünden bu şekilde giyindiklerini öne sürdü.

İşte ortalığı kasıp kavuran yorumlardan bir kısmı şu şekilde;

Türk kızları giyinmeyi bilmiyor özellikle özel günlerde giydiği çirkin kıyafet, yaptığı abartılı makyajla adeta cennet mahallesi dizisi karakterine evriliyor. uzun, üzerinde büyük sarı güller olan kıyafet giyip +30 yaş yaşlanıyorlar, kimisi de mavi erkek gömleği giyip güzel olduğunu sanarak sallana sallana yürüyor elinde bir tesbihi eksik.

şimdi de crop moda oldu. göbeği olan kadın bile crop giyiyor. gözlerinde mavi lens, üstünde pembe crop, altında tayt, ayaklarında topukluyla saçma sapan bir kombin oluşturuyorlar.

bakımlı desen bakımlı değiller enselerinde ve kollarında kılla crop giyiyorlar şaka gibi. abi Avrupalı bir modacı gelip kızlara liseden itibaren giyinmeyi öğretmeli, seçmeli moda dersi gelmeli. 55 yaşındaki analarının önerisiyle giyiniyorlar. rengarenk giyineceğim diye cennet mahallesi pembe’ye dönüşüyorlar.

bir de bunun Roberto Carlos baldırlı kız versiyonu var mini şort giymiş 30 kiloluk bacağıyla salına salına yürüyor. Allah’tan Türkiye’de yaşıyoruz da tüm kızlar aynı giyiniyor. Avrupa’da olsam bu anlattığım kombini giymiş kızı koluma takıp gezdirmem. Türk kızları lütfen giyinmeyi öğrenin bir zahmet !

çok saçma bir genellemedir. çirkin giyinen türk kızı illa ki vardır ama aksine çok güzel giyinenleri de var. ayrıca herkes istediğini de giyebilir, erkeklerde de durum farklı değil.

bu bahsedilen şey hakikaten var. erkek torbacı gibi giyinince kadın ezmemek için ona göre giyinmeye çalışıyor beyler. bu top bizim kaleye girer.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir